Mõnevõrra - 0,19 protsenti - kerkis ka Riia börsiindeks. Vilniuse börsiindeks oli seevastu punases, langedes 0,25 protsenti. Balti börsiindeks kerkis eeskätt Tallinna tugeva tulemuse najal 1,34 protsenti.

Küll aga olid kõik Euroopa suured börsiindeksid täna kerges miinuses. Veelgi enam langesid aga turud Aasias, kus mitmed suured indeksid kukkusid üle protsendi.

Võimsaima tõusu tegi Tallinnas taaskord LHV aktsia, mis kerkis veel 5,02 protsenti ning maksab nüüd lausa 40,8 eurot. Samuti oli hea päev Tallinna Kaubamajal, mille aktsia kerkis 3,38 protsenti, 11 euroni. Üle protsendi ükski aktsia Tallinnas täna ei langenud. Baltimaades langeski üle protsendi vaid SAF Tehnika aktsia(-3,06%) Riia börsil.

Edukas päev oli First Northil ka vahepeal paar nädalat langustrendis liikunud Bercmani aktsial, mis kerkis suisa 16,28 protsenti, 10 euroni. Tõenäoliselt mängisid siinkohal rolli ka tänane tavapäratult suur meediakajastus: Ärilehes ilmus Bercmanist artikkel ning ettevõtte juht Mart Suurkask käis rääkimas ka Äripäeva raadios.