Lisaks sellele hakkab ta kuuluma firmas ka ärijuhtimise meeskonda. Mere alustab uuel töökohal 20. septembril.

Fazer Bakery juht Lara Saulo kiitis, et Mere on tunnustatud liider, kel on tugev tööalane taust. "Ta toob kasulikku sisevaadet, et arendada meie pagariäri Baltimaades," lisas ta.

Mere ise kiitis, et on uue ameti osas elevil. "Minu jaoks sümboliseerib Fazer kõrget kvaliteeti ning usaldusväärsust igas detailis, milleni saab jõuda vaid läbi pühendunud ja professionaalse personali. Olen uhke, et saan panustada Fazeri pagariärisse Baltimaades."

13. augustil teatas toiduainekontsern HKScan, et nende Balti üksuse juht Mere lahkub ametist juba samal päeval. Miks Mere nõnda järsku lahkus, osapooled tol hetkel kommenteerida ei soovinud.

"Kahjuks ma ei saa kommenteerida täpsemalt oma lahkumist, sest leppisime kokku, et lahkusin ametist vastastikusel mõistmisel," teatas Mere mõni päev hiljem Maalehele, et vastavalt kokkuleppele toiduainekontserni HKScan juhtkonnaga ta oma töösuhte lõppemise tagamaadest täpsemalt ei räägi.

Hiljem avaldas siiski juhtimise Merelt üle võtnud Juha Ruohola Äripäevas, et siinsed majandustulemused on tema sõnul olnud kontserni jaoks pettumust valmistavad.

Mere asus HKScani Baltikumi üksust juhtima 2016. aasta lõpus.