„Krulli kvartal on oma ajaloo tõttu suurte muinsuskaitseliste väljakutsetega väga potentsiaalikas arendus. Mul on tõeliselt hea meel, et suure visiooniga võimekas seltskond saab seal rajada Tallinna elanikele ja külalistele järgmise pärli ning mina saan pühendada oma vaimuenergia Paljassaare uue linnaosa rajamisele, kuhu mu hing kuulub,“ kommenteeris Heiti Hääl.

Investeerimisettevõtte Notorious soov on investeerida ja arendada välja linnaruumi muutvad jätkusuutlikud ja unikaalsed kinnisvaraarendused, millel on laiem positiivne mõju Eesti linnaalade arengule. "Kinnisvara on meie jaoks laiem mõiste kui ainult hoone - suure linnaku arendamine võimaldab luua terviku, kus on ühendatud paindlikud ja innovatiivsed tingimused töötamiseks, elamiseks ja vaba aja veetmiseks," ütles ettevõtja ja Notorious OÜ omanik Taavet Hinrikus.

“Hea kinnisvaraarendus peaks lähtuma inimesest oma keskkonnas ja tema heaolust, see tähendab näiteks avalikus ruumis autoliikluse vähendamist, keskkonnaga arvestavat haljastust ja ruumiplaneeringut ning 24/7 toimivat terviklikku elukeskkonda. Krulli kvartalis inspireerib meid senise meeskonna nägemus ja tehtud ulatuslik töö, samuti võimalus koos anda vanale uus elu ja kombineerida see tänapäevaste lahenduste ja tehnoloogiatega,” lisas Taavet Hinrikus.

Tehingu tulemusena on kõigile Krulli Kvartal AS-ile kuuluvatele kinnistutele seatud hüpoteek ja Krulli Kvartal AS-i aktsiatele aktsiapant OÜ Notoriouse kasuks kuni Krulli kvartali detailplaneeringu kehtestamiseni. Krulli Kvartal AS-i juhatus jätkab samas koosseisus.

Krulli kvartal asub Põhja-Tallinnas, Kalamaja asumi piiril, Kopli ja Volta tänava ning raudtee vahelises kvartalis, kus paiknevad endise Franz Krulli masinatehase ning hilisema Tallinna masinatehase tootmishooned ja kvartali Tööstuse tänava äärses osas Volta tehase tootmis- ja ärihooned. Kvartal jaguneb pooleks: 50% elamu- ja 50% äripinnad. Kvartali keskele luuakse avalik kõrghaljastusega ala jalakäijatele, ehitatakse lasteaed ning parkimiskohad viiakse peamiselt hoonete alla.