Alates 1. augustist 2021 on Coop Pank AS-i juriidiline aadress Maakri 30, 15014 Tallinn. Aadress muutus kõikidel Coop Pank AS kontserni kuuluvatel juriidilistel isikutel, kelleks on Coop Pank AS, Coop Liising AS, Coop Finants AS, Coop Kindlustusmaakler AS ja AS Martinoza.

Täna, 20. augustil alustas Maakri 30 aadressil tööd ka Coop Panga Tallinna kesklinna kliendikontor, mis varem asus aadressil Narva mnt 4.

Coop Pank Skyonis

Coop Panga juhatuse esimehe Margus Rinki sõnul toetab kolimine suuremale pinnale kodumaise panga kasvuambitsiooni: „Coop Pank on viimastel aastatel kasvanud nii ärimahtudelt kui ka klientide ja töötajate arvult. Uus peakontor Skyoni ärimajas aitab meil kasvukursil jätkata. Uued tööruumid pakuvad meie inimestele mugavat ja tervisesõbralikku töökeskkonda ning vastavad kaasaegsetele energiatõhususe ja jätkusuutlikkuse nõuetele.“

Rink täpsustas, et alates panga ostmisest 2017. aastal on Coop Pank igal aastal kasvanud ligikaudu 40% ja loonud viimase nelja aasta jooksul enam kui 130 uut töökohta. „Otsisime suuremat, kaasaegset, inspireerivat ning energiasäästlikku töökeskkonda, kuhu nii töötajatel kui ka klientidel oleks mugav tulla. Skyoni ärihoone vastas nendele kriteeriumidele kõige paremini.“

Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink

Alates augustist asuvad Coop Panga ruumid 26-korruselise Skyoni kõrghoone esimesel kümnel korrusel, kus on kokku ligi 3500 ruutmeetrit pinda, mida on kolmandiku võrra rohkem kui oli panga endises peahoones.

Uus kliendikontor aadressil Maakri 30 on avatud esmaspäevast reedeni kell 9–17. Kontor on sularahavaba. Sularahaga arveldav Coop Panga Tallinna pangakontor asub Magistrali kaubanduskeskuses Sõpruse puiesteel. Coop Panga kliendid saavad mugavalt sularaha välja võtta ja sisse maksta ka kõigis Coopi kauplustes üle Eesti.

Coop Pank Skyonis
Vaade Skyoni katuselt