Tagamata võlakirjad müüdi institutsionaalsetele investoritele. Pakkumises osales 28 investorit ja pakkumise maht märgiti täis 1,4-kordselt. Märkimisavaldustest 48% pärines Põhjala ja Balti riikidest, 16% Hispaaniast, 14% Saksamaalt, 14% Ühendkuningriigist ning 9% muudest Euroopa riikidest. Võlakirju emiteeriti marginaaliga 140 baaspunkti üle mid-swapi määra. Kokku kujunes võlakirjade intressikuluks 0,967%. Võlakirjade kupongimäär, mis makstakse iga-aastaselt investoritele, on 0,875%.

"Võlakirjaemissiooni näol on tegu AS-i LHV Group esimese kapitali kaasamisega rahvusvahelistel kapitaliturgudel. Emissiooni eesmärk on eelkõige regulatiivsete nõuete täitmine, mis näevad ette, et LHV Group peab osa oma rahastust kaasama lisaks hoiustele ka muudest allikatest. Otsustasime korraldada emissiooni laiemale rahvusvaheliste investorite ringile, sest arvestades LHV ärimahtude kasvu on vaja kaasata rahastust ka väljastpoolt Eestit," kommenteeris LHV treasury juht Kadri Haldre.

Võlakirjad plaanitakse noteerida Euronext Dublini börsil. LHV Groupi kui pikaajaliste võlakohustuste emitendi krediidireiting on Baa3 positiivse väljavaatega (Moody’s). Ka võlakirjade oodatav reiting on Baa3. LHV Panga hoiuste krediidireiting on Baa1 positiivse väljavaatega (Moody’s).