“Reede ja laupäeva õhtu ning öö toimus ikka ulmeline pensionipalavik. Juba päeval viie ajal igal pool punane. Kui keset ööd on Lasnamäe ja Õismäe punane, inimesed tellivad sõite ning mitte ainult basicu’t, siis tead, et midagi on juhtunud,” kirjutab taksojuht (nimi toim. teada) sotsiaalmeediapostituses.

Lisaks täheldab juht, et päeval olid nii-öelda “punased” Ülemiste, Rocca Al Mare ja Kristiine kaubanduskeskuste ümbrus. “Kaubanduskeskustest tulid telekad suuremad kui mu universaalkerega Avensise pagasiruum,” kirjutab taksojuht. “Nädalavahetus oli mega, 3,5 päeva töö ning 36-tunniga kassa 1012 eurot. Enamasti seisab Bolti sõites sinu ümber 16 autot ja keegi pole nõus väiksema hinnaga,” lisas taksojuht postituses.

Ärilehele teadaolevalt on inimesed asunud esitama nii uusi kodulaenu taotlusi kui ka tasuma endi olemasolevaid nõudeid ja järelmakse. Inimeste otsused ja valikud erinevad suuresti, seda kinnitab ka kõnealune postitus. Enda raha suunatakse näiteks meelelahutusse, külastades mõnda meelelahutusasutust või tarbides kõike seda, mida meel ihkab.

“Üks tüüp rääkis, et sõber kutsus linna peole. Lähme stripikasse. 22 000 eurot sai kätte ja lõi sealt 2000 eurot laiaks,” kirjutab taksojuht.