ASi Grüne Fee Eesti agronoomi selgituste järgi soovis ta katsetada eespool nimetatud toodete mõju kasvuhoonetes kasutatavale biotõrjele ning kemikaali mõju kahjurputukatele, kes kogunevad noorematele lehtedele ladvaosal. Selline tegevus aga ei ole kooskõlas taimekaitsevahendite kasutamise nõuetega ning seetõttu tuli kehtetuks tunnistada agronoomi taimekaitsetunnistus, mis annab õiguse taimekaitsetöid teha.

AS Grüne Fee Eesti on 1993. aastal asutatud Eesti - Soome ühisettevõte. Aktsiaseltsi põhitegevusala on köögiviljakasvatus katmikalal. Kasvatatavatest kultuuridest on oluliseimad kurk ning lehtsalat.

Ettevõtte majandusaasta aruandest selgus, et nende käive ulatus 2020.aastal 9,48 miljoni euroni. Ettevõtte puhaskasum oli 774 397 eurot. Aasta varem 895 435 eurot.

Aruandeaasta investeeringutest olulisim oli salatite ja maitseroheliste kasvupinna suurendamiseks ning tehnoloogia täiustamiseks tehtud kulutused summas 1,149 miljonit eurot.

Aasta keskmine töötajate arv oli 115. Töötasudeks koos sotsiaalmaksuga kulus 2,4 miljonit eurot. Aktsiaseltsi juhatuse liikme aastapalk koos maksudega oli 66 46 eurot. Nõukogu tööd ei tasustatud.

Aruandes seisab, et ettevõte plaanib jätkata tarbijate toitumisharjumuste tervislikumaks muutmise missiooni ja on valmis suurendama tootevalikut ja kasvupinda.