Püsikliendile on mootoribensiini 95 uus hind 1,339 eurot ning bensiin 98 maksab soodustuse järgselt 1,389 eurot liiter. Diiselkütuse hind on 1,129 eurot liitri eest.

Teenindusjaamas saab tankida erinevaid mootorikütuseid, laadida elektriautot, kasutada automaatpesulat, nautida hõrku kohvi, premium-veiselihaga burgereid ja palju muud.

Ehitati ka kohvik, kus saab nautida värskest toorainest valmistatud suppe, praade ja magustoite. Kohvik on avatud EN 10.0020.00 ja RP 10.0022.00.

Teenindusjaamas on ka TERMINAL MARKET, mis pakub klientidele esmavajalikke toidukaupu, alustades piimast ja lõpetades lastesmuutidega.

"Tallinnas esimese täisteenindusjaama avamisega täitsime lubaduse, kui ütlesime, et toome pealinna soodsamad kütusehinnad ja kõrgetasemelise teeninduskultuuri. Mustakivis teenindusjaama avamine on alles esimene etapp meie pikaajalises strateegias Tallinna turul", ütles Terminal Oili juhatuse liige Raido Raudsepp.

Terminal Oil on kiirelt kasvav ettevõtte, kelle kaks vedelkütuseterminali ning 27 teenindus- ja automaatjaama asuvad üle Eesti. Terminal Oil avas eelmine nädal uue automaatjaama Uulus ning ettevõte on alustanud uute jaamade arendusega TallinnaTartu mnt Mäekülas, Jõhvis ja Jõgeval.