Huawei MatePad 11 on uusim tahvelarvuti, mida tuntud valmistaja on turule toonud. Ei tea, kas Huawei poolt just ettenägelikult, kuid kindlasti väga tabavalt on MatePad 11 mudel eriti mugav just neile, kes pidanud oma tööharjumused mõningal määral ümber hindama ja tunnevad puudust vastupidava akuga võimsast, tehniliste näitajate poolest absoluutsesse tippu kuuluvast, kuid ometigi kergest ning väga portatiivsest tööseadmest, mis võimeline enamikus olukordades sülearvutit asendama.

Muljet avaldav ekraan ning kiire ja intuitiivne operatsioonisüsteem

Oma hinnaklassis ühena vähestest on Huawei suutnud MatePad 11 ekraani luua väga võimsate näitajatega. 120-hertsine ekraan tagab sujuva ja moonutusteta ekraanipildi nii nõudlike videofailide esitamisel kui ka näiteks tekstidokumentide koostamisel. Ja kui ikkagi natukene tahaks mängida ka, siis 120 Hz ekraan loob ka selleks pea et ideaalilähedased tingimused. Ometigi pole ekraanist üksinda suurt kasu, kui seda ei toeta ka just konkreetsele seadmele loodud operatsioonisüsteem. Kui harjumuspäraselt on tahvelarvutite operatsioonisüsteem põhimõtteliselt suuremal ekraanil kuvatav telefonide operatsioonisüsteem, siis Harmony OS, mis MatePad 11 kasutuses, on suur samm harjumuspärasest kõrvale. Nimelt on Harmony OS loodud võtma Huawei tahvelarvutitest viimast, mis omakorda tagab tõrgeteta liikumised nii rakenduste vahel kui ka neid kasutades. Erinevaid rakendusi saab muide muretult alla laadida Huawei AppGallery kaudu, kus valikut nii nõudlikele spetsialistidele kui ka neile, kelle jaoks on olulisemad pigem loomingulised tegevused.

Lisavarustus, mis teeb tahvelarvutist sülearvuti alternatiivi

Tuleb nõustuda, et tahvelarvuti kasutamisel töötegemiseks ei pruugi ainult näpuga vehkimine soovitud tulemust tuua. Ka siin on Huawei mõelnud targalt läbi vajaliku lisavarustuse, mistõttu võiks soovi korral sülearvuti rahumeeli kõrvale jätta ja edaspidi vajaliku vaid tahvelarvuti abil teha. Näiteks magnetitega tahvelarvuti külge kinnituv klaviatuur, mis tekstitöötluseks enam kui küll. Või siis MatePad 11-ga ühilduv juhtmevaba hiir, mis koos klaviatuuriga annab võimaluse kasutada tahvlit lihtsalt ülimalt kaasaskantava ekraanina, kus arvuti sees. Või siis nendele loovamatele kasutajatele – Huawei M-pliiats. Pliiats, mis suudab ülitäpselt registreerida oma asukohta ekraanil, vajutustugevust ja kõigele lisaks – kinnitudes tahvli külge, on absoluutselt alati kaasas.

Küll mitte otseselt lisavarustus, kuid vähemalt sama oluliseks saab pidada ka tahvelarvuti MatePad 11 ülikiire Wi-Fi ja nelja kõlariga helisüsteemi olemasolu. Aitab ju esimene neist liigutada kerge vaevaga ükskõik mis suuruses faile ning teine nautida näiteks videokoosolekute puhul mõnusat ja kvaliteetset stereoheli.

Esimene samm on alati kõige keerulisem

Öeldakse, et treeningu alustamise puhul on kõige keerukam just see esimene samm – ajada end diivanilt püsti. Sama paralleeli saab hõlpsasti kasutada ka sel puhul, kui jutt käib hoopis sülearvuti asendamise võimalikkusest tahvelarvutiga. Õnneks räägib siinkohal kõik selle kasuks, et vähemalt proovida võiks, sest kaotada pole midagi, aga võita küllaga: kasutusmugavus, kergus, suurepärane disain ja sujuv ekraan koostöös mõnusa operatsioonisüsteemiga, lisaks vastupidav aku ning praktiline lisavarustus.

Jaga
Kommentaarid