Ambassador on üks uhkemaid ja silmapaistvamaid uusi hooneid südalinnas. Korteritel on ka vägevad hinnad. Nii näiteks maksab üks korter seal täna 429 900 eurot, mis teeb ruutmeetri hinnaks üle 6000 euro. Lugeja märkas aga, et kogemata oli kuulutuse juurde, fotodele, jäänud ka korteri veel mõni aeg tagasi kehtinud hind. See oli 399 900 eurot ehk 30 000 eurot odavam. Nii on selle korteri puhul vahepeal hinnakasv olnud 419 eurot ruutmeetri kohta. Tänaseks on müüja tolle pildi välja vahetanud, kuid fototõestus on meil siiski olemas. See näitab lihtsalt ilmekalt, kuidas kinnisvarahinnad lühikese ajaga liikunud on.

Endoveri müügi projektijuht Piret Rannala tänas ajakirjanikku tähelepanu juhtimise eest ning selgitas, et tegu oli algse hinnaga ja hindasid on vahepeal korrigeeritud.

„Hindade muutumine on tavapärane tulenevalt erinevatest arendusetappidest ja ka turu seisust. Uusarenduste turul on jätkuvalt nõudlus suurem kui pakkumine ning jõudsalt on kasvanud ka ehituse sisendhinnad. Kinnisvara hinnad on seega viimase aastaga jõuliselt kasvanud nii turul üldiselt kui ka Endoveri arenduses. Seni kui hinnatõus toimub käsikäes töötasude kasvuga on sellised arengud stabiilse majanduse arengu osa," kommenteeris ta.

Fotol on näha korteri eelmine hind (kv.ee portaal). Uus hind on leitav kuulutuses.