Juuli alguses selgus, et Bolt laiendab oma kulleriteenust ning rajab Tallinnasse Bolt Marketi nimelise pimelao, kust tellimused jõuavad kliendini 1015 minutiga.

Augusti keskpaigas avastas Ärileht, et esimene pimepood tegutseb juba mõnda aega ning on avatud Veerenni tänaval. Pea 45 minuti jooksul liikus sealsel aadressil üksnes Bolti kullerid ning üks kuller tundis ka huvi meiepoolse uudistamise vastu ning uuris, kas Bolt ise polegi teemat kommenteerinud.

Bolt Foodi rakenduses jääb nüüd aga silma teinegi samasuguse välimuse ja toodetevalikuga Tulika Express. Ärilehele teadaolevalt asubki seal nüüd teine Bolti pimepood, kus sarnaselt esimesele pimepoele oli näha liikumas Bolti kullereid.

Tookord sõnas Bolti avalike suhete juht Marilin Noorem, et nad jagavad infot Eesti Bolt Marketi plaanide kohta kohe, kui neil selleks võimalus tekib. Pressiesindaja Kristiin Jets lisas täiendavale kirjale, et praegu pole neil Bolt Marketi kohta uut infot jagada.

Aga mis ikkagi on pimepood?

Mõiste pimepood viitab poele või kullerettevõttele kuuluvale jaemüügikohale või jaotuskeskusele, mis on mõeldud veebipoest ostetavate toodete ladustamiseks, kuhu inimene ja ka kuller saab ise oma kaubale järele minna. Pimepood on üldjuhul ladu, mida saab kasutada teenuste hõlbustamiseks, veebitellimuste suurendamiseks ning klientide arvu vähendamiseks nii-öelda klassikalistes kauplustes.