Madalamad hinnad on võimalikud tänu Wise-i ülekandemahtude kasvule ning ettevõtte tegevuskulude optimeerimisele. Hetkel kasutab Wise-i 10 miljonit inimest ja ettevõtet, kes teevad iga kuu enam kui 6 miljardi euro väärtuses piiriüleseid tehinguid.

Näiteks, kui enne maksis Ameerika Ühendriikidesse 1000 euro saatmine 5,03 eurot, siis nüüd peab selle eest tasuma 4,66 eurot, hinnalangus siinkohal 7.4%. Ligikaudu samale tasemele jääb tasu saates raha Kanadasse. Kui varem sai seda teha 5,02 euro eest, siis nüüd peab välja käima 4,72 eurot. Suurima languse tegi hind raha saatmisel Horvaatiasse. Varem pidi 1000 euro pealt maksma 11.41 eurot, nüüd aga 6,44 eurot. Hinnalangus on märkimisväärne 43,4%.

Arun Tharmarajah, Wise-i Eur4oopa regiooni juht selgitab hinnalanguse tagamaid: „Wise kasvab jätkuvalt kogu maailmas ning meie infrastruktuuri kaudu liigub järjest rohkem raha, tänu millele saame erinevates ärivaldkondades tulemuslikumalt tegutseda. See omakorda võimaldab meil vähendada tegevuskulusid ja tuua saadud kokkuhoid meie klientideni, muutes ülekanded nende jaoks odavamaks ja kiiremaks. Meie eesmärk on olnud alati muuta raha saatmine välkkiireks, mugavaks, läbipaistvaks ning et see lõpuks oleks tasuta. Tänase hinnalangusega astume selle eesmärgi saavutamisele veel ühe sammu lähemale.“

Rohkem infot uue hinnakujunduse kohta leiab siit.