Bigbanki ettevõtete panganduse valdkonna juhi Ingo Põderi sõnul on Bigbank langetanud nii ettevõtetele pakutavate laenude intresse kui ka pikendanud maksegraafikuid 30 aasta peale. „Nüüdsest on meie standardne laenulimiit ühe kliendi kohta kuni 30 miljonit, aga vajadusel saame omavahendite mahtu arvestades ka suuremaid laene pakkuda," ütles Põder.

Fookuses põllu- ja metsamajandus

„Bigbanki jaoks on tugevas fookuses põllu- ja metsamajandusettevõtted, mis meie hinnangul on tavapärase riskitasemega valdkonnad, aga teistest pankadest saadetakse nad tihtipeale tühjade kätega tagasi,“ ütles Põder ning rõhutas, et tegelikult ei välistata ühtegi sektorit. "Edukaid ettevõtteid on kõikides sektorites. Vaatame kõik taotlused põhjalikult läbi ja oleme valmis rahastama ka näiteks turismi-, restorani- ja hotellisektorit," lisas Põder.

30 miljoni eurose limiidiga laenusid väljastab Bigbank kõigis Balti riikides.

Siiani rohkem eralaenude väljastajana tuntud Bigbank on oma turuosa ettevõtete finantseerimise vallas suurendanud – võrreldes mullu sama ajaga kasvas Bigbanki tänavu esimesel poolaastal ettevõtetele antud uute laenude maht 112,5 protsenti.