„Tasuta maksed, asjatundlik teenindus, paindlikud laenutooted ja äritegevust lihtsustavad digilahendused on peamised põhjused, miks kliendid eelistavad ettevõtetele just LHV-s konto avada. Nüüd on konto avamine tänu e-tuvastusele eriti lihtne ja nagu näeme, leiab juba ka aktiivset kasutust,“ põhjendas otsust LHV Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

Mobiiliäpis või internetipangas ettevõttele konto avamiseks peab ettevõtte esindaja olema LHV Panga klient. Kui ettevõtte omanike struktuur on lihtne ja tegevusala selge, saab konto avatud loetud minutitega täiselektrooniliselt ning klient saab kohe pangateenuseid kasutama hakata. Kui ettevõttel on aga keerulisem omanike struktuur ja pangal on vaja põhjalikumalt ärist aru saada, vaatab pangatöötaja esimesel võimalusel konto avamiseks vajalikud andmed üle ja saadab positiivse otsuse korral e-lepingu digiallkirjastamiseks.

Ettevõttele konto avamiseks:

  • sisene LHV mobiiliäppi või internetipanka oma kasutajanime ja Smart-ID, Mobiil-ID või ID-kaardiga;
  • vajuta mobiiliäpis „+“ ikoonil või liigu internetipangas rubriiki „Info ja seaded“ -> „Lepingud“ ning sõlmi „Ettevõtte konto“ leping.