Silja Europa suundub Tallinnast Sotimaale 17. oktoobril ning viibib Šotimaal sadamas 21. oktoobrist-14. novembrini, pakkudes majutus- ning toitlustusteenust ligikaudu 1500-le prahtija töötajale ja partnerile.

„Meil on heameel selle üle, et oleme mitmetele koostööpartneritele suutnud sel aastal taas tõestada, et meil on väga head laevad, mis sobivad ideaalselt lisaks transporditeenuse pakkumisele ka majutusteenuse osutamiseks, et meil on suurepärane ja oskuslik personal, kes suudab saavutada väga häid tulemusi ning pakkuda tipp tasemel teenindust vägagi pingelistes oludes ja keerulistes tingimustes ning et Tallink Grupp suudab kiiresti, paindlikult ja professionaalselt täita ka kõige keerukamate sündmuste ja tellimuste nõudeid,“ kommenteeris järjekordse koostöökokkuleppe sõlmimist Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Nõgene lisas, et kõik sõlmitud prahtimislepingud pakuvad täiendavat sissetulekut nende ettevõttele sel keerulisel ajal, mil reisijatearv ei kasva veel piisavalt kiiresti. "Kindlasti jätkame me täiendavate lühiajaliste ja pikaajaliste võimaluste otsimisega, mis pakuksid nii meie laevadele kui meeskonnale täiendavaid töövõimalusi,“ sõnas Nõgene.

Enamus Silja Europa reise prahtimisperioodiks on tühistatud ning Tallink Grupp võtab esimesel võimalusel ühendust kõikide klientidega, kellel on kehtivad broneeringud Silja Europa reisidele nimetatud perioodil. Silja Europat asendab Tallinna-Helsingi liinil 29-31. oktoobril ja 11-13. novembril 2021 - Tallink Grupi laev Victoria I. Silja Europa naaseb Tallinna-Helsingi liinile ja tavapärasesse graafikusse 18. novembril 2021.