Saksamaal tegutsev hamster kirjutab ümber Burton Malkieli uskumuse, et kui silmaklappidega ahv viskaks nooli aktsiate nimekirja suunas, et teha ostuotsust, oleks ta sama edukas kui professionaalne investor. Seda kirjutab ta oma raamatus "Juhuslik jalutuskäik Wall Streetil". Mr. Goxx, kelle tegevusest tehakse otselülitusi, on tegutsenud alates 12. juunist. Tema tootlus on siiani olnud muljetavaldav. Kui võtta arvesse möödunud reedene seis, siis on ta suutnud näidata paremat tootlust kui bitcoin ja S&P 500.

Mr. Goxxi omanik ehitas talle "Goxxi kasti", mis asub tema kodu küljes ning seda võib võtta kui kontorit. Kui hamster soovib teha tehinguid, siis läheb ta kontorisse ja lahendab seal ülesandeid.

Esmalt jookseb ta "soovirattal", et valida üks 30st krüptost, millega kaubelda. Kui krüpto on valitud, siis jookseb ta läbi ühest "otsuse tunnelist", mis määrab, kas ta soovib osta või müüa. Hamstrile kuulub praegu kõige enam troni, Ripple XRP ja Cardano adat ning ka etherit.

Goxxi portfelli maht ei ole suur. Algsumma oli ligi 330 eurot. Summad, millega hamster ostab on ette määratud 20 eurole. Omanik plaanib anda tulevikus hamstrile rohkem valikuvabadust, kui huvi kanali vastu kasvab.

Reedese seisuga on Mr. Goxx jäänud 77 euroga plussi. Tippajal oli tema portfelli kasv võrreldes algusega lausa 50 protsenti, aga viimase aja krüptoprobleemid tabasid ka teda.