Uus elurajoon „Viimsi Village“ on Randvere teele lähedal, kuid jääb siiski müravarju ning on looduslähedane. Arendatav ala asub kolme kaitseala keskel Leppneeme-Tammneeme, Mäealuse ja Krillimäe maastikukaitsealade peal. Kokku üle 1300 hektari rohelist ala, kus loodusesõpradel jätkub avastamist paljudeks aastateks.

Kiviviske kaugusel on spordirajatised, kauplused, ühistransport, lasteaiad ja kõik muu vajalik. „Merevaate asemel on metsavaade, kuid ega merigi kaugel pole, populaarne Haabneeme rand on vaid 4km kaugusel,“ sõnas Unico Eesti OÜ juht Vagif German.

Plaanis on rajada isikupärase siseviimistlusega kodud, mis asuvad ürgse metsa rüpes Tallinna südalinnast vaid 15km kaugusel. Haabneeme keskus (kauplused, apteegid, kinod jms) jääb kõigest 4km kaugusele.

Unico Viimsi Village eramu

„Tahame tekitada uue kodu soetamisest positiivse ja meeldejääva elamuse, paralleele saab võtta uue auto tellimisest, kus müüja kodulehel saab tellija endale komplekteerida isikupärase seadistusega sõiduki, mis vastab tema vajadustele, aga samas arvestab ka tema võimalustega,“ avardas German arenduse eripärasid.

Tulevastel koduomanikel on võimalik osa saada uuendusliku lähenemisega koostööst, mida teised eramuarendused pole veel pakkunud, nimelt saavad tellijad valida paljude erinevate viimistlusmaterjalide ja tehniliste võimaluste vahel, et uus kodu oleks veelgi rohkem kasutusrõõmu pakkuv.

„Seni on meie ettevõte valdavalt ehitanud villasid ja premium klassi eramuid väga nõudlikele klientidele. Aastatega kogutud kogemused võimaldavad meil Lubja külla luua mõistliku, aga samas kvaliteetse ja moodsa elukeskkonna,“ kirjeldas German tulevast elurajooni.

Unico Viimsi Village eramu

Ehitustöödega alustati juba augustis, esimeste majade ehitamiseni plaanitakse jõuda 2022. aasta märtsis. Esimesed koduomanikud võiksid sisse kolida 2022. aasta jõuludeks. „Huviliste registreerimine on juba alanud, ametliku müügiga alustame eeldatavasti detsembris,“ lisas German.

Piirkonna arenduse ning samuti hooned ja trassid ehitab Unico välja koos alltöövõtjatega. Unico Eesti OÜ on rahvusvahelise kompetentsiga ettevõtte, kes lähtub kolmest põhiväärtusest: silmapaistva kvaliteediga ehitamine, õigeaegselt valmivad ehitustööd ja klientide rahulolu. Lisaks Tallinna esindusele omab Unico esindusi ka Itaalias ja Prantsusmaal.