"Bolt Drive’i autot rentides võtab juht täieliku vastutuse liikluseeskirjade järgimise ja ohutu liiklemise eest," ütles Bolt Drive suunajuht Lukas Yla Ärilehele, lisades samas, et Boltil on absoluutne nulltolerants joobes juhtimisele.

Ta selgitas: "Alkoholijoobes sõitjad blokeeritakse Bolti platvormilt koheselt ja neid trahvitakse vastavalt Bolt Drive’i kasutustingimustele. Lisaks vastutab juht purjus sõitmise korral isiklikult kõikide kahjude hüvitamise eest."

"Analüüsime viimaste päevade õnnetusi põhjalikult ja kaalume erinevate tehnoloogiliste võimaluste kasutuselevõtmist, mis aitaksid inimeste liikluskäitumist parandada, sealhulgas näiteks alkoluku kasutusele võtmise võimalus," avaldas Yla.

Vastuseks Ärilehe küsimusele kinnitas Bolt, et neil on võimalus Bolt Drive’i autode sõidukiirust reaalajas jälgida. "Kaalume erinevaid tehnoloogilisi võimalusi nende andmete kasutuselevõtmiseks turvalisuse tõstmise huvides," ütles Yla vastuseks küsimusele sellest, kas on kaalutud ka edasisõitmise takistamist reegleid rikkuvatele juhtidele.