Ettevõtte eesmärk on vähem kui kahe aasta jooksul vähemalt kahekordistada käive ja kasum, ütles ettevõtte juht Timo Majuri tänavu kevadel. Nelja aasta jooksul on kavas käive ja kasum viiekordistada. Ettevõte vajab raha nii tavapärase tegevuse kasvuks kui ka teiste ettevõtete ülevõtmiseks.

„Ostetavad ettevõtted peaksid olema väga kasumlikud või suure käibekasvupotentsiaaliga," rääkis Majuri maikuus.

Lisaks erootikapoele kuulub ettevõttele ka jõusaaliseadmeid müüv epood hcpro.ee. Varasemalt on ettevõte toimetanud peamiselt läbi ettevõtte Relika OÜ, mille käive küündis 2020. aastal üle 3 miljoni euro.

Eelmine aasta lõppes samas ligi 67 000 euro suuruse kahjumiga. 2018. ja 2019. aastal teeniti samas vastavalt 145 000 ja 210 000 eurot kasumit.

Maardu lähedal Baltikumi suurimat erootikapoodi pidav ettevõte tahab avada esinduspoed ka Riias ja Vilniuses. Samas ei taha ettevõte ise neid poode pidada, pigem on pilgud frantsiisipartnerite leidmisel. Ka Eestis on plaanis viia erootikapood uutesse suurematesse ruumidesse. Praegu tegutseb Eestis asuv esinduspood ka kesklaona, kuid müügis on olulised ka veebipoed.