DelfinGroupi IPOl osales Eestist 4584 investorit, kes märkisid 3 185 381 aktsiat. Lätist osales 1146 investorit, kes märkisid 1 903 485 aktsiat ja Leedust 153 investorit, kes märkisid 141 807 aktsiat. Ülejäänud riikidest võttis emissioonist osa 44 investorit, kes märkisid kokku 88 921 aktsiat. Kõigile investoritele jaotatakse aktsiaid vastavalt märgitud väärtpaberite arvule.

DelfinGroupi juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš ütles, et arvestades IPOl osalenud investorite arvu ja kaasatud raha hulka, on tegemist selle aasta suurima aktsiate esmaemissiooniga Lätis ja suuruselt teise IPOga Baltikumis. "Oleme tänulik kõigile investoritele, kes meisse usuvad ja kes aitavad meil ettevõtte pikaajalisi finantseesmärke saavutada. Jaeinvestorite huvi ületas kaugelt meie esialgsed ootused. Selle tulemusel on meie aktsiate esmaemissioon Läti ajaloo suurim," ütles Ādmīdiņš.

DelfinGroupi juhi sõnul jäi institutsionaalsete investorite huvi prognoositust tagasihoidlikumaks, mida saab selgitada sellega, et parasjagu on Baltikumis käimas teisigi suuri IPOsid. "Küll aga võivad meie uued investorid oodata esimest tootlust juba selle aasta detsembris, mil maksame kvartaalset dividendi. DelfinGroup kavatseb kaasatud rahaga edukalt refinantseerida praeguseid kohustusi, mis võimaldab meil tulevikus parematel tingimustel laenu saada. Lisaks jätkame oma laenuportfelli ja kasumlikkuse kasvatamist vastavalt varem välja käidud finantsprognoosile," selgitas Didzis Ādmīdiņš.

LHV panga institutsionaalse maaklertegevuse juht Ivars Bergmanis lisas, et DelfinGroup suutis kaasata suurel hulgal investoreid, mis võib järelturul anda väärtpaberile hea likviidsuse. "Tänavune sügis on olnud Baltikumi kapitalituru ajaloos üks kõige aktiivsemaid perioode ja nii tuli DelfinGroupil rinda pista veel kolme Eesti ettevõttega, kes IPO, aktsia- või võlakirjaemissiooni kaudu raha kaasasid. Väärib märkimist, et 77 protsenti investoritest tuli Eestist, kus on Baltikumi kõrgeim finantsiline kirjaoskus ja kus aktsiatesse investeerimine on üsna levinud. DelfinGroupi aktsionäride arv on nüüd kolm korda kõrgem kui suuruselt teisel Riia börsil noteeritud ettevõttel," rääkis Bergmanis.

DelfinGroupi kaasasutaja ja nõukogu esimees Agris Evertovskis ütles, et ettevõte on IPO läbiviimisse tohutult panustanud ja nad on tulemusega väga rahul. „Kui me 12 aastat tagasi alustasime oli meil kõigest üks pandimaja ja visioon, kuidas pakkuda inimestele kiiret ja lihtsasti mõistetavat finantsteenust. See on endiselt meie DNAs. Täna on meie peamine siht aga ettevõtte väärtuse kasvatamine, et sellest võidaksid kõik meie investorid," sõnas Evertovksis.

Enim osalesid DelfinGroupi IPOl LHV panga kliendid, kes märkisid 52 protsenti aktsiatest. Swedbanki kliendid märkisid 40 protsenti aktsiatest ja SEB kliendid 6 protsenti aktsiatest. Ülejäänud pankade kliendid märkisid kokku 2 protsenti aktsiatest.

IPO käigus märkisid investorid 5 319 594 uut aktsiat, pärast mida ulatub DelfinGroupi aktsiate koguarv 45 319 594 aktsiani. Aktsia märkimishind oli 1,52 miljonit eurot ja kokku kaasati 8,09 miljonit eurot.

2009. aastal asutatud DelfinGroup on litsentseeritud finantsteenuste firma, mis opereerib kahte kaubamärki - Banknote ja VIZIA.