Odavpoeketi Lidl värske pressiteate kohaselt makstakse täistööajaga töötajale poes enam kui 1000-eurost kuupalka. Lisaks tasustab ettevõte iga töötatud minuti ning pakub täiendavat tervisekindlustust.

Lidl Eesti juhatuse esimehe Jakob Josefssoni sõnul on aeg alustada meeskondade moodustamisega. "Väärtustame kõrgelt poes tehtavat tööd ja pakume oma tulevasele meeskonnale sektori parimaid tingimusi," ütles ta.

Lidli personaliosakonna juht Liina Kippasto rõhutas, et Tallinnas on nende tunnitasu 6,40 ning mujal linnades 6,10 eurot. "Poetöötajatele on tagatud iga-aastane palgatõus," lisas ta. Kippasto kinnitusel pakub Lidl töötajaile ka lisahüvesid, näiteks hüvitatakse hambaravi, eriarstide vastuvõtt ja füsioteraapia.

Kandideerijatel ei pea olema varasemat kaubandussektori kogemust. "Kõik poetöötajad täidavad päeva jooksul erinevaid tööülesandeid nagu toodete väljapanek ja värskuse kontroll, pagarialas küpsetamine, klientide teenindamine kassas ning puhtuse tagamine poesaalis," selgitas Kippasto.

Kokku on Lidl esindatud 32 riigis üle maailma, hallates 11 550 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust. Lidli emafirma Schwarz Grupp mullune käive oli 125,3 miljardit eurot.

2018 asutatud Lidl Eesti OÜ keskendub praegu poevõrgu loomisele üle Eesti, neil on valmimisjärgus neljas Eesti linnas kaheksa poodi.