Ühisettevõtte nimeks sai Grow Finance ning müügitulu alusel kuulub see sünnihetkest omal alal Eesti kolme suurima tegija hulka.

"Väikeselt tehes saad sa teha väikeseid asju ning sul ei teki võimalust teha midagi suuremat ja ägedamat," selgitab senist Grow Finance'i juhtinud Ulvi Tallo. Pallas & Partnerid asutaja Helari Pallas lisab, mõlemal ettevõttel tuli omal jõul laienemise võimekuse piir ette ning kuna nende ambitsioonid täiendasid teineteist, oli ühinemine asjade loomulik käik.

Üheskoos nenditakse, et kuigi Eestis on veel kombeks palgalised raamatupidajad või väikesed raamatupidamisettevõtted, on mujal maailmas suunaks suured teenusepakkujad, kes suudavad hallata kuitahes suurte klientide raamatupidamist ning pakkuda kõrvale teisi raamatupidamisega seotud teenuseid.

"Et seda teha, siis sa lihtsalt pead olema suurem," lausub Tallo ning täpsustab, et nüüd on neil Pallasega kahepeale piisavalt raamatupidajaid ja finantsnõustajaid ning digivõimekust, et liikuda ettevõttega järgmisele tasandile. "Soome raamatupidamise turg on meie omast kümme korda suurem, nende rahvaarv aga mitte," näeb Pallas Eesti turul küllaga kasvuruumi. Grow eesmärgiks on pakkuda lisaks raamatupidamisele järjest enam andmete analüüsi.