Nii saab Luminorist tänu koostööle Euroopa Investeerimispangaga (EIP) soodsamatel tingimustel laenu või liisingut küsida. Laenusumma algab 10 000 ja liising 8000 eurost. Ettevõtja saab seda raha kasutada näiteks investeeringuteks ja käibekapitali vajaduste finantseerimiseks või sõidukite ja seadmete ostmiseks. Kuni 25 miljoni euro suuruste projektide puhul arvestatakse EIP toetatud finantseerimist kuni 12,5 miljoni euro ulatuses.

Luminori äripanganduse juht Marjan Savtšenko ütles, et väikese ja keskmise suurusega ettevõtted on Luminori jaoks oluline strateegiline segment ning koostöö Euroopa Investeerimispangaga annab võimaluse sellele sektorile konkurentsivõimelist rahastust pakkuda. „Saame aidata kaasa praeguses toetavas majanduskeskkonnas ettevõtetel oma äritegevusele vajaliku lisakiirenduse andmisel,“ ütles Savtšenko.

Lisaks pakub Luminor koostöös ALD-ga 0-protsendilise sissemaksega täisteenusliisingu võimalust uutele autodele. Selle liisinglepinguga koos saad kindla suurusega igakuise liisingumakse, mis hõlmab amortisatsiooni- ja finantskulusid, liiklus- ja kaskokindlustust, kindlustusjuhtumi haldamist, hooldust, iga-aastast tehnilist ülevaatust ja veel palju muud.

Toimiva e-poeta enam ei saa

Heade laenu- ja liisingutingimuste kõrval on ka Luminori e-kaubanduse portaaliga lepingu sõlmimine ja kõik tehingud kolm kuud tasuta. Luminori partnersuhete juhi Elar Olliku sõnul on see hea võimalus ettevõtete jaoks oma olemasolevale e-poele uus hingamine anda või alustada oma e-poe loomisega. „Praegusel ajal, mil aina rohkem kauplemist kolib veebi, tuleks igal ettevõttel mõelda, kui mugavalt on tema tooted ja teenused netis kättesaadavad,“ ütles Ollik.

Luminori e-kaubanduse portaalis saab koguda makseid Luminori, SEB, Swedbanki, Citadele ja LHV panga kasutajatelt Baltikumis. Lisaks saavad portaali abil sinu kliendid üle maailma tasuda ka Mastercardi või VISA kaartidega.

Tööandjapension on kasutamata võimalus

Samuti on lähiajal võimalik ettevõtetel soodsamatel tingimustel alustada tööandjapensioni kogumist, mis on vägagi atraktiivne viis töötajate motiveerimiseks. Tänavu kevadel läbi viidud Luminori tööandjapensioni uuring näitas, et 63% töötajatest pidas tööandjapensionit motiveerivaks ja samuti 63% tööandjatest arvab, et see aitab tagada töötajate turvalisemat tulevikku. Samas pakub praegu seda võimalust oma töötajatele vaid 9% tööandjatest. Seega on see suur kasutamata võimalus parema motivatsioonipaketi loomiseks.

Lähemalt loe kõigi eripakkumiste kohta Luminori kodulehelt.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid