Starshipi robotid on tänaseks läbinud üle 4 383 461 kilomeetri. Ettevõtte robotid tegutsevad iga päev kohalikes linnaosades ning ülikoolilinnakutes viies erinevas ajavööndis. Starshipil on maailmas kõige enam autonoomseid roboteid.

Starshipi kojukandeteenuse kasutamine aitab inimestel hoida kokku aega, vähendab ummikuid ja keskkonnasaastet. Tänu autonoomse robotkulleri teenuse kasutamisele on ühtekokku ära jäänud hinnanguliselt üle 325 720 autosõidu.

Eelmisel aastal tellitud populaarsemate toodete hulka kuuluvad hommikusöögid, piimad ja kohvid. Inimestele üle kogu maailma on koju veetud üle 165 000 hommikusöögi, 420 000 pudeli piima, 220 000 kohvi ja 106 000 pitsa.

Starship Technologiesi finantsjuhi Pol Oliveri sõnul on ettevõtte jaoks tegemist väga olulise päevaga. "Kahe miljoni autonoomse tarne ületamine, olukorras, kus alles üheksa kuud tagasi ületasime miljon tarnet, näitab, et meie teenus kasvab kiiresti. Meil palutakse võimalikult kiiresti laieneda üha rohkematesse linnadesse ja ülikoolilinnakutesse üle maailma, sest vajadus jätkusuutliku, eetilise ja soodsa kohaletoimetamisteenuse järele, on üha suurem. See on alles meie teekonna algus! "

Starshipi 2 000 000. tellimuse sai Pelgulinnas elav Elo Ilus, kelle sõnul aitavad robotid mitte üksnes võita aega vaid sageli ka kogu päeva. Ta ütles: "Robotid toovad kõige enam rõõmu just lastele. Nad on alati väga elevil, kui meie tellimused saabuvad. Meie igapäevaelu on Starship väga palju kiiremaks, mugavamaks ja mis seal salata - ka rõõmsamaks muutnud."

Hiljuti laienes Starshipi robotkullerite teenus Tallinnas ka Kalamaja, Telliskivi, Pelgulinna, Kelmiküla, Kassisaba, Uue Maailma, Veerenni ja Tõnismäe asumitesse. Starshipi äpi kaudu saab praegu toidukaupu tellida Ristiku Selver ABC-st ning Tõnismäe ja Mustamäe Bloomidest. Kaupluste nimekirja ja teeninduspiirkonda on plaanis jooksvalt veelgi laiendada. Starshipi kohaletoimetamise tasu Tallinnas on 99 senti sõltumata tellimuse suurusest.

Starshipi kiire laienemisega on ettevõte aktiivselt uusi töötajaid palkamas - veel sel aastal kavatseb Starship Eestis palgata üle 70 inimese. „Aasta lõpuks on meie eesmärk värvata 70 uut inimest. Otsime kogenud tarkvaraarendajaid Tallinna kontorisse ja robotite operaatoreid nii Tallinna kontorisse kui ka USAsse," avaldas ettevõtte personalijuht Maris Kadakas, kes soovitas külastada Starshipi karjäärilehekülge.