Küllap on paljud oma tööelus kogenud, kui häiriv on olulise koosoleku ajal tekkinud internetikatkestus või aeglane ühenduse kiirus just sel hetkel, kui e-kirja väljasaatmisega on kiire. Niisamuti on ebameeldiv olukord, kui külalistel ei õnnestu kontorisse tulles internetti ühenduda. Kvaliteetse kontoriinterneti tähtsust osatakse hinnata, ent tihtipeale kaasnevad lahenduse valimisega ka müüdid – näiteks arvatakse, et kontoriinternet on kindlasti kallis ja sõltub kaabli olemasolust.

Kuidas valida just enda vajadustele vastav internet ja miks tasub kaaluda kaabelühenduse asemel hoopis juhtmevaba internetipaketi valimist? Tele2 tõi hiljuti esimesena Eestis turule ärikliendi paketi Piiramatu Kontor, kus ühe hinna sees – 23 euro eest kuus – on piiramatu mahuga internet ja võimekas ruuter. Tele2 turundusdirektor Ines Estrin selgitab, miks võiks uue lahendusena kaaluda just seda, turul ainulaadset paketti.

1. Võimalus keskenduda äriliselt olulisele

Ühe ettevõtte elutsüklis on lugematu hulk erinevaid ülesandeid ja kohustusi, millele ettevõtja mõtlema peab. Selleks, et oleks võimalik keskenduda äriliselt olulistele otsustele ja tegevustele, on mõistlik valida terviklikud ja läbimõeldud lahendused, mis lihtsalt töötavad.

„Tele2 Piiramatu Kontori paketis on esmakordselt Eestis ühe hinna sees piiramatu mahuga internet, võimekas ruuter ja staatiline IP-aadress, mida ei paku turul keegi teine,“ selgitab Estrin.

2. Piiramatus annab vabaduse

Tele2 kaheks peamiseks väärtuseks on piiramatus ja vabadus ning just neid võimalusi soovib ettevõte pakkuda ka oma äriklientidele. See tähendab mõistagi piiramatut internetimahtu, ent ka vabadust kasutada juhtmevaba internetti erinevates tööruumides ning mitmetel eri ekraanidel ja seadmetel. Maailmas, kus tööd tehakse vaheldumisi nii kontoris, kodukontoris, suvilas kui ka mõnes teises paigas, on juhtmevaba lahendusega väga lihtne ruuter seljakotti või autosse pista ja vajalikus kohas internetiühendusega kontor üles seada.

Piiramatu Kontori paketiga ei pea muretsema, et internetikasutus paisub liiga suureks – piiramatu paketiga saab vahetada lõpmatult faile, viia läbi veebikoosolekuid ning kasutada interaktiivseid ja nõudlikke raskendusi. „Meie jaoks on oluline kummutada müüti sellest, et piiramatud lahendused peavad olema kallid – tahame pakkuda vabadust mõistliku hinnaga,“ kinnitab Estrin.

3. Ruuteril ja ruuteril on vahe – vali võimekas!

Mis on kvaliteetse juhtmevaba interneti „südameks“? Eks ikka ruuter. Mõistagi on ruuteril ja ruuteril suur vahe. Müüt juhtmevaba interneti nõrkusest võib tuleneda ka sellest, et on valitud enda vajadustega sobimatu või nõrk ruuter. „Tele2 uus pakett on Eesti turul ainulaadne ka seetõttu, et võimekas Huawei B628 ruuter on Eestis saadaval vaid Tele2 tootevalikus,“ toob Estrin välja.

„Huawei B628 ruuter pakub veelgi paremat ja stabiilsemat WiFi-kogemust kui varem kasutuses olnud Huawei B535,“ kinnitab ta. Uue ruuteriga on kodus või kontoris võimalik lihtsasti luua suurt pinda kattev leviala, sest tänu Huawei HiLink Meshile ühendub ruuter lihtsasti ka teiste ruuteritega. Lisaks on ruuteri käivitamine erakordselt lihtne. Seadme käivitamise jaoks ei ole tarvis teha muud, kui sisestada SIM-kaart ruuterisse, panna ruuterile külge toitejuhe ja kõik ongi interneti kasutamiseks valmis.

4. Kõigele on mõeldud – tasuta staatiline IP-aadress

„Tänu uuele paketile on ettevõtjal veel üks murekoht vähem – nimelt sisaldab pakett üht tasuta staatilist IP-aadressi,“ räägib Estrin. Mille jaoks see tarvilik on? Staatilise IP-aadressiga saab luua kaugelt juurdepääsu oma arvutile või näiteks kontori videovalve kaameratele, kasutada oma arvutit saidi hostina ja pääseda oma FTP-serveri või portide suunamise kaudu kaugarvutitelt ligi privaatses kohalikus võrgus asuvale konkreetsele kompuutrile, teenusele, online-mängule või seadmele. Lihtsas keeles tähendab see, et vajadusel saab oma seadmesse ka eemalt ligi pääseda!

5. Hakkab väsima? Vaheta välja!

Eks igal seadmel ole oma eluiga ja seda tuleb silmas pidada. Kui seade kipub ära väsima, on oluline, et töö sellest ei katkeks. „Piiramatu Kontori paketi kasutajatel on võimalik oma ruuter kolme aasta tagant ilma lisatasudeta välja vahetada,“ kinnitab turundusdirektor.

Tugi võrdselt kõigile

Ehkki kvaliteetne internetiteenus peaks töötama õlitatult igas olukorras, on mõistetav, et aeg-ajalt kerkib üles küsimusi või probleeme. Tele2 jaoks pole oluline, kas ettevõtte on suur või väike – klientidele soovitakse alati parimat. Ühtmoodi kehtiv lubadus nii suurtele kui ka väikestele tegijatele on avatud suhtlus ja probleemide lahendamine ühe päevaga.

Jaga
Kommentaarid