"Esimesed kolm majatäit kodusid on sisuliselt müüdud ja tänasest panime müüki juba järgmised kolm maja," kinnitas Uus-Järvekülat arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi, kelle sõnul on arenduse tugevusteks kiire ja mugav ühendus Tallinnaga, väga head lasteaiad-koolid, muu eluks vajalik taristu ning samas looduse lähedus.

"Kindlasti aitab poolteist aastat ette müügitehinguid sõlmida fakt, et arenduse taga seisab EfTENi näol ka väga mainekas investor," rõhutas Vähi.

"EfTEN United Property Fundi pea 3000 investoril on põhjust rõõmu tunda, et projekti müük on esimesest päevast alates kenasti käima läinud. Selle projekti kaasinvestoriks võib ka täna saada igaüks, kes soetab EfTEN United Property Fundi osakuid kasvõi 10 euro eest," selgitas EfTENi jaeärisuuna juht Kristjan Tamla.

Uus-Järveküla elurajooni projekteerib PIN Arhitektid, kokku rajatakse 165 ridaelamut ja paarismaja. Ehitus algab 2022. aasta alguses ning esimesed kodud valmivad 2023. aasta kevadel.

Ridaelamukodude hinnad algavad 229 900 eurost.

EfTEN United Property Fund rahastab Uus-Järveküla elurajooni arendust 2,5 miljoni euro suuruse investeeringuga.

EfTEN Capital on suurim ärikinnisvarafondide valitseja Balti riikides. EfTEN Capitali hallatavate varade maht on 800 miljonit eurot ning kokku juhib EfTEN Capital kuut kinnisvarasse investeerivat fondi. Ettevõttel on esindused kõigis kolmes Balti riigis ning kokku üle 50 töötaja.