Eesti funktsionaalseimas hankekeskkonnas holt.ee saad avaldada hankeid mistahes tööde tegemiseks. Olgu nendeks väiksemad remonditööd või suuremad ehitustööd, haljastus- või heakorratööd, eritellimusel mööbli ja sisustuse valmistamine või ehitusmaterjalide ost. Hanke lisamine on holt.ee-s täiesti tasuta, puuduvad varjatud kulud ja lisatasud.

Praeguseks on portaaliga liitunud juba enam kui 3600 rahulolevat kasutajat ja viimase poole aasta jooksul on holt.ee keskkonnas avaldatud enam kui 1700 hanget. Ligi 80% hangetest on saanud pakkumisi ja 60% töödest on leidnud tegija holt.ee vahendusel.

Oled lisanud hanke, kuid ei tea, mis saab edasi? Kuidas valida saabunud pakkumiste hulgast sobivaim?

Hanget lisades on sul võimalus määrata pakkumiste periood, mil ootad teenusepakkujate hinnapakkumisi. Kui sobiv pakkumine saabus varakult ja soovid valiku teha juba enne pakkumiste perioodi lõppu, siis loomulikult on sul selleks võimalus.

Pole kohustust valida soodsaimat pakkumist. Oluline on teenusepakkuja kompetents ja tööde tegemise kvaliteet. Samas puudub kohustus valida saabunud pakkumiste hulgast, kui hankeperioodi lõpuks ei saabunud sobivat pakkumist. Sel juhul on võimalik märkida hange luhtunuks täiesti kohustustevabalt.

Holt.ee teenusepakkujale – lihtsaim viis leida uusi kliente!

Hankeportaali holt.ee teenusepakkujaks saavad registreeruda kõik eraisikud ja ettevõtted. Holti kasutajana saabub soovi korral sinu e-posti aadressile igal hommikul viimase 24 tunni jooksul avaldatud era- ja riigihangete kokkuvõte – see teeb hangete jälgimise väga lihtsaks ning ülevaatlikuks.

Ettevõttena holt.ee töölaua kasutajateks registreerudes on võimalik lisada kõik sinu ettevõtte töötajad, delegeerida hangetega seotud ülesandeid, määrata vastutaja(d), lisada meelespeasid ja pidada tiimisisest (hankepõhist) vestlust.

Lähiajal on holt.ee keskkonda lisandumas ka erinevaid funktsioone, mis võimaldavad veelgi kiiremini sobivate teenusepakkujateni jõuda. Samas loome võimaluse ehitusettevõtetele koostööpartnerite leidmiseks igapäevaseks tööks (objektipõhiselt või pikemaks perioodiks).

Holt.ee kasutamine on kõigile täiesti tasuta. Kui sul ei ole veel kasutajakontot, kutsume sind portaaliga tutvuma!

Holt.ee-s on piiramatu ligipääs teenusepakkujatega ja klientidega kontakteerumiseks, et oleks tagatud positiivne kasutajakogemus ja suurepärane tulemus!

Lisaküsimuste tekkimisel võta kindlasti ühendust holt.ee klienditoega telefonil 5551 4514 või kirjuta aadressil klienditugi@holt.ee.

Jaga
Kommentaarid