Kaire, oled Lidlis töötanud praeguseks ligi kaks aastat. Mis sind igapäevaselt poetöö juures motiveerib ja miks on poetöö huvitav?

Töö Lidlis tähendab töötamist inimestega. Meil on väga tore ning kokkuhoidev meeskond ja seetõttu on tööl ülimõnus atmosfäär.

Lisaks on poetöö väga vahelduv. Kuigi tavapärased tegevused enamjaolt korduvad, siis on poes iga päev erinevad kliendid ja situatsioonid, mis teeb töötamise huvitavaks. Meie meeskonnas on kõik töötajad universaalsed, mis tähendab seda, et poetöötaja võib olla erinevatel päevadel erinevates rollides. Seega on töö alati põnev ja rutiinivaba!

Kõik süsteemid ja protsessid on Lidlis globaalselt ühesugused ja hoolikalt läbi mõeldud, mis teeb tehtud töö ka kergesti mõõdetavaks. Tänu sellele saavad asjad efektiivselt tehtud, mis annab tugeva enesetoestuse laengu.

Mida on töö Lidlis sulle õpetanud?

Inglise keeles on ütlus – „retail is detail“. Mulle on Lidlis töötamine eeskätt õpetanud oskust märgata ka kõige pisemaid üksikasju ja nendega vastavalt tegeleda, et klientidel oleks meie poes alati meeldiv sisseoste teha ja nad tuleksid meie juurde tagasi.

Milliseid väljaõppel saadud kogemusi hindad kõige enam?

Kõige parem viis enda tugevuste mõistmiseks ja nõrkuste arendamiseks on end sisuliselt tundmatusse vette visata ning seejärel hakkama saada. Selleks, et realiseerida oma maksimaalset potentsiaali, tuleb kõigepealt väljuda mugavustsoonist. Usun, et väljaõpe teises keskkonnas ja võõras keeles andiski mulle hindamatu kogemuse, et kõik on võimalik, kui tahe on olemas.

Mis on sind Lidli juures kõige rohkem üllatanud?

Minu suureks üllatuseks seostub töö Lildis paljuski minu professionaalse sportlaskarjääriga, mis nüüdseks on küll seljataha jäänud, aga mida meenutan endiselt naeratus näol. Kui iga sportlase suurim eesmärk on edukalt võistelda olümpiamängudel, siis Lidlis on praegu suurim eesmärk avada edukalt kauplused üle Eesti. Teekond sinna jõudmiseks käib samuti samm sammu haaval ning nõuab täpselt samamoodi palju praktikat, sihikindlust, pühendumist ja teotahet.

Mis eristab Lidlit teistest ettevõtetest?

Lidl investeerib väga palju oma töötajate arendamisse. Kõik poejuhatajad ja teised juhtivtöötajad on saanud 1–2-aastase väljaõppe välismaal juba aastaid töötavates Lidli poodides. Seeläbi saame jagada maksimaalselt teadmisi ja kogemusi meie tulevasele poemeeskonnale. Usun, et see on ka ainuõige lähenemisviis, et saaksime üheskoos edukalt avada meie väikses Eestis maailma ühte juhtivat jaekaubandusettevõtet.

Keda ootad liituma oma tiimiga?

Soovin oma tulevastes kolleegides näha eelkõige pealehakkamist, kohusetundlikkust ja positiivset ellusuhtumist. Kõik muu on meiega koos õpitav.

Mida on sul juhina oma tiimile pakkuda?

Kuna olen läbinud põhjaliku praktilise väljaõppe, saan oma meeskonda maksimaalselt teadmiste ja kogemustega toetada. Pooldan ausat ja avatud suhtlemist ning tulemustele orienteeritud mõtteviisi. Usun, et suudan olla oma meeskonnale inspireeriv ja suunav ning käituda õiglaselt kõigi suhtes.

Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel pood.lidl.ee ja liitu meie meeskonnaga Tallinnas, Tartus, Pärnus või Narvas!

Jaga
Kommentaarid