Motiveeriv ja õiglane tasustamine on meie ettevõtte kindel lubadus. Meie kaubandusketis makstakse kõrgemat palka, kui poetöötajaile üldiselt – täistööajaga töötaja kuutasu on Lidli kauplustes üle 1000 euro, mis on 25 protsenti kõrgem kui sektoris keskmiselt. Palk erineb linnati – Tallinnas on tunnitasu 6,40 ja mujal linnades 6,10 eurot. Samuti lisab sulle kui poetöötajale kindlustunnet see, et garanteeritud on iga-aastane palgatõus.

Me maksame tasu iga töötatud minuti eest

Vahetused meie kaupluses on kaheksatunnised, kuid nagu poetöö juures ikka, tuleb vahel ette ootamatuid olukordi, kui vahetus kestab kauem. Ole mureta – iga minut tööl on tasustatud. Kasutame poodides uudset ja mugavat tööaja arvestamise süsteemi. Töötaja registreerib oma tööaja alguse, lõunapausi ja tööaja lõpu süsteemis ise ning ei pea meeles pidama kõiki oma töötatud minuteid, kuna süsteem on täpne ja usaldusväärne. Töötaja saab olla kindel, et tema töö ja lisapanust märgatakse ning ta saab alati õiglaselt tasustatud. Inimlik tööpäeva pikkus ja vääriline palk võimaldavad sul enam oma perekonnaga koos aega veeta ja vabalt oma hobidega tegeleda.

Kandideeri tööle meie Tallinna, Tartu, Pärnu või Narva kauplusse! Garanteerime sulle hea palga, kaasaegsed töötingimused ja erinevad lisahüved. Sõbralikud kolleegid ja põhjaliku väljaõppe saanud juhid on iseenesestmõistetavalt juba paketi sees 😊. Mis põhiline – igav Lidlis juba ei hakka. Meiega saad teha ajalugu – avada uut kaubandusketti Eestis!

Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel pood.lidl.ee.

Jaga
Kommentaarid