„Läbi aastate on Selveri keti trump turuosa hoidmisel ja kasvatamisel olnud väga head kaupluste asukohad. Hüpermarket IKEA kaubanduskeskuse kõrval on üks järgmine töövõit, millest saab keti üks olulisimaid kauplusi. Selveril on suur au luua kaubanduslik sümbioos koos teiste kõrgelt hinnatud kaubandusettevõtetega, mille kauplused IKEA kaubanduspargis uksed avavad,“ ütleb Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp.

Selveri hüpermarketit arendava OÜ Tallinn Retail Park Developmenti emafirma UAB VPH direktor ja partner Barry Nabuurs selgitab: „Meil on hea meel, et sõlmisime Selveriga esimese rendilepingu meie kavandatavas kaubanduspargis IKEA kaubamaja kõrval. Selver on üks peamisi ankruid meie kavas tuua IKEA kõrvale sünergilisi jaemüüjaid. Arhitektuurilised plaanid kaubanduspargist on lõpusirgel – teeme need avalikuks koos pargi nimega uuel aastal.“

Lisaks hüpermarketile Kurnas avab Selver suvel supermarketid Tabasalu Keskuses ja Lasnamäe Priisle Kodu arenduses.

Tabasalu Selveri eskiis
Priisle Selveri eskiis

„Kaks supermarketit ja üks hüpermarket, mis tuleval aastal avatakse, on hoolega kaalutud asukohad, mis tagavad Selverile tugeva teise positsiooni jaekaubandusturul. Potentsiaalsete uute ja tugevate asukohtadega tegeleme Selveris igapäevaselt, et pakkuda Selveri kvaliteeti ja rikkalikku kodumaist kaubavalikut veelgi laiemale Eesti elanikkonnale,“ ütleb Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp.

Kui Tabasalu ja Priisle supermarketid teenindavad eelkõige kohalikku elanikku, siis Kurnasse rajatav Selveri hüpermarket on osa Tallinna ringtee äärde tekkivast kaubandussünergiast IKEA kaubamajaga, mis teenindab lisaks ümbritsevate Jüri, Kiili, Assaku ja Luige elanikele kogu ülejäänud Eestit.

Pärast kolme uue suurkaupluse avamist on Selveri ketis kokku 75 kauplust ja ligi 120 000 ruutmeetrit müügipinda. Uute kaupluste lisandumisega loob Selver lisaks üle 160 uue töökoha.

2022. aastal avatavad kauplused