„Hea meel on, et maksu- ja tolliamet saab juhi, kes on rahandusministeeriumis tõestanud ennast digitaliseerimise ja mitmete uuenduste läbiviijana," ütles rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.

„Maksu- ja tolliameti teenuseid kasutatakse väga laialdaselt just e-kanalites, seda võimaldavad infotehnoloogilised lahendused on ärikriitilised ning nende toimimine ja arendamine vajab olulist tähelepanu," ütles Raigo Uukkivi. „Kõrge maksutahte oluline osa on kliendisõbralikud ja hästi toimivad teenused. Minu siht on tegutseda selle nimel, et maksude tasumine nii ettevõtjatel kui eraisikutel oleks võimalikult lihtne ja mugav."

Raigo Uukkivi töötab rahandusministeeriumi halduspoliitika asekantslerina alates 2017. aastast ning juhib riigihalduse, riigihangete ja riigivara ning riigi osaluspoliitika tegevusvaldkondi.

Tal on kogemus mitmete suurettevõtete nõukogudest, ta on ASi Eesti Energia nõukogu liige ja strateegiakomitee esimees, ASi Tallinna Sadam nõukogu liige ja auditikomitee liige. Aastatel 20082017 juhtis Uukkivi Tehnilise järelevalve ametit, mis tegeleb turukorralduse ja järelevalvega paljudes ettevõtlusvaldkondades.

Uukkivil on doktorikraad Tallinna tehnikaülikooli inseneriteaduskonnast ning hetkel täiendab ta end sama ülikooli ärirahanduse ja majandusarvestuse magistriõppes.