Need küsimused tekivad tõenäoliselt igal alustaval investoril. Eriti praegu, kui investeerimine on justnagu populaarne, aga sageli salalik. Nõuandeid on igasuguseid ja võimalusi rohkelt – alates turvalisest hoiustamisest pangas kuni aktsiaturgudel ja krüptovaluutadesse investeerimiseni. Valida saab nii kodu- kui ka välismaiseid portaale.

Algajale ja ka juba kogenud investorile on parim portaal investeerimiseks kodumaine Kreditex Ühisraha portaal, kus on turvaline valik hea tulususega investeerimisvõimalusi. Platvormil saate investeerida mugavalt kodust ja arvuti tagant lahkumata, lisaks pakutakse vajadusel täiendavat infot, selgitusi ja juhendeid. Siin järjepidevalt investeerides näete, et oskused, kogemused ja julgus kasvab koos investeeritud summadega. Kiiret rikastumist ei lubata, see on kindel märk ausast ja läbipaistvast tegevusest. Kuidas aga Kreditex Ühisraha portaalis investoriks saada?

Alustamine on kiire ja lihtne

Alustamiseks registreeruge ja looge endale Kreditex Ühisraha platvormil investeerimiskonto. Selleks tuleb end identifitseerida ID-kaardi, Smart-ID või mobiil-ID-ga, seejärel täitke registreerimisankeet, kuhu tuleb märkida enda või ettevõtte peamised andmed, planeeritava investeeringu suurus ja raha päritolu. Ettevõtte puhul saab registreerida juriidilise isiku seaduslik esindaja ehk juhatuse liige või volitatud esindaja.

Neid andmeid koguda on finantsplatvormi seaduslik kohustus.

Seejärel oodake ära portaali kinnitus investorkonto avamise kohta ja seejärel saate juba alustada oma teekonda investorina.

Kui investeerimine Ühisraha portaalis tundub huvitav, uurige kindlasti lisa meie blogist – milliseid võimalusi, tulusust ja soovitusi anname.

Variante investeerimiseks on erinevaid, vaadake siit, kuhu on võimlik investeerida juba täna.

Edukat investeerimist!

Kreditex Ühisraha
www.kreditex.ee

Jaga
Kommentaarid