Töötajate tervise ja vaimse heaolu eest hoolitsemine on meie jaoks väga tähtis. Lisaks tavalisele haigekassa kindlustusele pakume me kõigile täiendavat tervisekindlustust, mis hakkab kehtima juba esimesest tööpäevast. See tähendab, et töötaja võib vajadusel pöörduda erameditsiini süsteemis eriarsti vastuvõtule ja saada kiiremini vajalikku abi. Tervisekindlustus katab muuhulgas ka hambaravi, massaaži, prillid, füsioteraapia ja palju muud.

Tervisekindlustus võimaldab sul elada muretumalt ja õnnelikumalt. Me usume, et püsides terved ja rõõmsad, sujub ka meeskonnatöö libedamalt ning nii saame omakorda pakkuda oma klientidele parimat teenindust!

Meil Lidlis rutiini ei teki

Töö Lidlis on põnev ja väljakutseid pakkuv! Võib öelda, et ükski päev pole teisega sarnane, sest ülesanded, mida lahendada, vahetuvad. Meie poodides teevad kõik töötajaid kõike ja peatselt saavad selgeks erinevad ametid poes – nii kassas, küpsetusahju ees kui müügisaalis. Lisaks teevad elu huvitavaks uued ja erilised tooted, mida ei leia kusagilt mujalt ja mis üllatavad oma soodsate hindadega.

Meil Lidlis on palju erinevaid arengu- ja kasvuvõimalusi. Suures rahvusvahelises ettevõttes jõuavad pealehakkajad inimesed kaugele. Paljud meie juhid on alustanud poetöötajana ja nende kogemused näitavad, et soovi korral on karjääriredelil edasiliikumise võimalused väga mitmekesised.

Kandideeri tööle meie Tallinna, Tartu, Pärnu või Narva kauplusse. Garanteerime sulle hea palga, kaasaegsed töötingimused ja erinevad lisahüved. Sõbralikud kolleegid ja toetavad juhid on iseenesestmõistetavalt juba paketi sees😊.

Ja mis põhiline – saa osa unikaalsest võimalusest avada uus kaubanduskett Eestis!

Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel pood.lidl.ee.

Jaga
Kommentaarid