Inimeste vajadused tehnoloogia osas ja ootused seadmete esteetilisele välimusele on pidevalt muutumas, mistõttu püüavad tehnoloogiafirmad oma tooteid pidevalt täiustada. Ka telefonide puhul on see nii, kuigi kõigi kasutajate ootustele vastavat nutitelefoni luua on oluliselt keerulisem. Selle põhjuseks on eeskätt inimeste soov ostetud seadet pikki aastaid kasutada.

Peagi turule jõudev uus nova 9 nutitelefon on mõeldud just nendele kasutajatele, kes ei soovi ainuüksi kõiki lahendusi ühes seadmes, vaid ka seda, et seade kestaks kaua. Loe järgnevast arvustusest, millised on uue mudeli silmapaistvamad omadused.

Viis kaamerat ühes telefonis

Tänapäeval on nutitelefoni kaamera seadme üks olulisemaid funktsioone ja tehnilisi näitajaid, mistõttu pööravad tootjad sellele iga uuendusega üha rohkem tähelepanu.

Nova 9 uus Ultra Vision kaamerasüsteem sisaldab viit objektiivi, millest neli asuvad taga ja üks ees. Põhikaameraga on kaasas 50 MP pildisensor ja selle läheduses 8 MP ülilainurkobjektiiv. Samuti on Huawei uuel nutitelefoni mudelil 2 MP makroobjektiiv ja 2 MP pildisügavuse sensor, mis võimaldab jäädvustada mitte ainult erksaid portreesid, vaid saada ka kvaliteetset efekti tausta udutamisel. Kuna selfi ehk endast pildi tegemise võimalus on samuti jätkuvalt pea kõigi nutitelefoni kasutajate jaoks äärmiselt oluline aspekt, on uuele nova 9 mudelile lisatud 32 MP sensoriga kaamera, et ka isetehtud portreepiltide tulemus oleks suurepärane.

Nova 9 mudeli oluline tugevus on tipptasemel filmimise võimalus ja 4K-kvaliteediga videod. Telefoniga filmimise kogemust täiustab ka AIS-i pildistabilisaatori tehnoloogia, mis aitab tagada, et videod ei oleks udused. Lisaks teeb telefon häid pilte ka pimedas — piisab, kui lülitada sisse Super Night Mode öiseks pildistamiseks.

Võimsam kui varem

Kaasaegne ja võimsate funktsioonidega nova 9 ei köida ainult fotograafiahuviliste, vaid ka tõsiste tehnikasõprade tähelepanu, kes armastavad virtuaalreaalset meelelahutust. Nova seeria uusimal telefonil on võimas Snapdragon 778G protsessor ja 8 GB vahemälu, mis teeb sisu tarbimise kiireks ja mugavaks. Uute mängude nautimisele telefonis aitab kaasa ka kõrgeimatele eraldusvõime standarditele vastav ekraan: telefoni 120 Hz ekraani värskendussagedus on kuni 1,07 miljardit värvi. Lisaks on telefonil ka täiustatud jahutussüsteem, mis muudab seadme selle võimsusele vastupidavaks.

Erakordne disain

Telefon on üha enam lisaks töövahendile ka aksessuaar, mille esteetikal on oluline väärtus. Nova 9 telefoni väljanägemise omapäraks on läikiv ja valgust peegeldav tagakülg, mis tõstab selle kindlasti teiste seast esile. Telefoni enda värvi saab Eestis valida kahe erineva variandi vahel: must ja helesinine. Stiilsust lisavad telefoni tagaküljele nutikalt paigutatud kaameraobjektiivid ning õhuke ja ülikerge, vaid 175 g kaaluv telefonikorpus.

Vastupidav aku

Kuna keskmiselt veedab inimene telefonis vähemalt paar tundi päevas, on oluline küsimus ka see, kui kaua peab vastu seadme aku — tühja akuga seade on paraku kasutu ja kohati lausa takistuseks meie igapäevastes toimetustes.

Nova 9 mudelil on võimas 4300-milliampertunnine (mAh) aku ja ka kiirlaadimise funktsioon, mis tähendab seda, et telefoni aku saab laadida täis vaid 38 minutiga. Just selle näitaja poolest on uus telefonimudel turul erakordne ning saabunud selleks, et jääda ja massidesse jõuda.

Jaga
Kommentaarid