Vastavalt finantsinstrumentide turu seadusele on ühe aktsia hinnaks määratud 9,26 eurot.

Kõigil aktsionäridel on õigus aktsiate kohustusliku tagasiostu raames müüa oma AS Olainfarmi aktsiad. Oma õiguste teostamiseks AS Olainfarmi aktsiate kohustusliku tagasiostmise käigus peavad aktsionärid AS Olainfarmi aktsiate kohustusliku tagasiostu raames pöörduma oma väärtpaberite kontopidaja poole, et esitada korraldus oma aktsiate müügiks. Kui palju aktsiaid teile kuulub, saate teada oma väärtpaberite kontopidajalt.

Kohustuslik aktsiate tagasiostmine lõpeb 7. detsembril 2021 ja pärast seda kuupäeva ei võeta enam vastu aktsionäride korraldusi aktsiate kohustusliku tagasiostu raames aktsiate müümiseks.

AS Olainfarmi börsilt lahkumisel ei ole enam võimalik ettevõtte aktsiaid börsil senise turuhinnaga osta ega müüa. Edaspidi, kui aktsionär soovib oma AS Olainfarmi aktsiaid müüa, peab ta leidma ostja ja jõudma aktsiahinna osas individuaalsele kokkuleppele.

Küsimuste või päringute korral palume aktsionäridel külastada AS Olainfarmi kodulehte www.olainfarm.com.

Teave aktsiate tagasiostupakkumise kohta on avaldatud Läti Vabariigi ametlikus väljaandes Latvijas Vēstnesis, mis on tasuta kättesaadav veebiaadressil vestnesis.lv. Finants- ja kapitaliturgude komisjoni kinnitatud kohustusliku aktsiate tagasiostu pakkumise prospekt on kättesaadav AS Olainfarmi veebilehel lv.olainfarm.com ja Nasdaq Riia börsi kodulehel nasdaqbaltic.com.

Jaga
Kommentaarid