ELMO Rendi oktoobrikuu müügikäive oli 321 386 eurot (ettevõtte enda prognoos oli 106 931 eurot), kasvades aasta varasemaga kuus korda. Lühirendi käive kasvas aastaga 3,7 korda.

Müügikäibe tõusu tõi ettevõtte sõnul lühirendi kõrgem müügitulu, autopargi haldusteenuse kasv ärisuunal ning autopargi vahetusest planeeritud suurem kasutatud autode müügitulu. Kasutatud autode oodatust suurema müügitulu tingis üldine üleriiklik kasutatud autode defitsiidi, mis tõstis ka müügihinda.

Võrreldes tänavu septembriga kasvas käive 105%, lüües sellega ka senist kuist rekordkäivet, mis oli 159 524 eurot 2021. aasta septembris.

„Uute sõidukite tarneviivitused hoidsid meie kasvuhüpet suvel tagasi. On hea meel, et nägime varakult ette meie enda kasutatud autode müügipotentsiaali ja see on nüüd end kuhjaga õigustanud. Käibenumbri juures on oluline tähelepanu pöörata lühirendi osa käibekasvule (kasv 3,7 korda võrreldes aasta varasemaga), mis tavaliselt septembris alanud madalhooajaga võtab langussuuna, aga suutsime saavutada augusti kuu müügitulemi, mis tavaliselt hooaja magusaim kuu,“ rõhutas ELMO Rendi asutaja Enn Laansoo Jr.

Uute klientide juurdekasv võrreldes septembriga aeglustus (798 oktoobris vs 1021 septembris), kuid võrreldes 2020. aasta sama perioodiga, oli kasv 5,5-kordne.

Ettevõte on enda sõnul ette valmistamas uut rahakaasamist, mille abil soovitakse laieneda välismaale.