Kokku märgiti 1,735 miljonit aktsiat, mis oli ka pakutavate aktsiate ülempiir.

Kokku märkisid aktsiaid 9979 investorit, kellest rohkem kui pool ehk 5128 olid eestlased, 4732 lätlased ning 97 investorit olid Leedust. Pakkumises osales 15 institutsionaalset investorit. Ligi 60% märkijatest saavad kätte kõik märgitud aktsiad.

"Kuigi kõige rohkem investoreid tuli Eestist, oli väga hea meel näha, et Läti investorid edestasid Eesti investoreid märgitavate aktsiate arvu poolest. See tõestab, et hea maine ja suurte plaanidega kodumaistel ettevõtetel on võimalik koos kohalike inimestega astuda edasisi arengusamme," ütles LHV Panga institutsionaalsete turgude juht Ivars Bergmanis.

Suurim hulk investoreid tuli läbi LHV Panga (33%), järgnesid Swedbank Läti (25%), Swedbank Eesti (12%) ja Citadele Pank (10%).

Virši aktsiatega kauplemine peaks eelduslikult algama 11. novembril Nasdaq Riia alternatiivturul First North. Ühe aktsia hinnaks on 4,49 eurot.

IPO tulemusena kavatseb Virši kaasata uut kapitali alternatiivsete kütuseliikide pakkumisse ja taristu parandamisse, parendades surumaagaasi (CNG), biometaani, veeldatud maagaasi (LNG) ja elektriautode laadimispunktide kättesaadavust Lätis. Samuti on kavas pöörata olulist tähelepanu tegevuse jätkusuutlikkuse ja tõhususe parandamisele, sealhulgas välja töötada sobilikke IT-lahendusi ja paigaldada päikesepaneele.

Virši-A ketti kuulub 64 tanklat, millest 60 on täisteenindusjaamad. Alates asutamisest 1995. aastal on ettevõte kasvanud 12 töötajaga ettevõttest 600 töötajaga ettevõtteks, pakkudes teenust kõigis Läti regioonides.