"Hindan kõrgelt ICA grupi poolt mulle antud võimalust juhtida Rimi Baltikumi. Tänu tugevale kaubamärgile, tõestatud toodete ja teenuste kvaliteedile ning väga kogenud ja pühendunud kolleegidest koosnevale meeskonnale on meil head eeldused Rimi Baltikumi äritegevuse edasiseks kasvuks lähiaastatel," kommenteerib värskelt valitud tegevjuht Giedrius Bandzevičius.

"Tänan kõiki oma suurepäraseid kolleege Eestis, Lätis ja Leedus ning kogu ICA gruppi 23 suurepärase ühise aasta eest. See pühendumus ja innukus, mida olen Rimi Baltikumis aastate jooksul tundnud, on olnud aluseks meie edukale teekonnale. Olen kindel, et see jätkub ka Giedriuse juhtimisel," kommenteerib Edgar Sesemann, Rimi Baltikumi lahkuv tegevjuht.

"Edgari ametiaja jooksul on Rimi arenenud hästi nii müügi kui ka kasumlikkuse osas ning ta on teinud Rimi Baltikumist ühe Baltimaade edukaima jaekaubandusettevõtte. Nüüd on mul aga väga hea meel tervitada Giedrius Bandzevičiust Rimi Baltikumi uue tegevjuhina. Giedrius on mänginud olulist rolli Rimi Leedu viimaste aastate tugevates tulemustes ja ootan huviga meie koostööd ICA grupi juhtkonnas," kommenteerib ICA grupi tegevjuht Per Strömberg.

Rimi Baltikum hõlmab täna 289 kauplust ja kiirelt arenevat e-kaubanduse võrgustikku kolmes Balti riigis. Rimi Balticu kogukäive oli 2020. aastal 1561,9 miljonit eurot.

Giedrius Bandzevičius töötab novembris ja detsembris Edgar Sesemanni kõrval kuni Edgari viimase tööpäevani 31. detsembril 2021, mil Giedrius Bandzeviciusest saab ICA grupi juhtkonna liige.