Coinbase kolmanda kvartali tulud olid 1,31 miljardit dollarit, ettevõttele prognoositi aga 1,57 miljardit dollarit tulu. Kolmanda kvartali tulu oli palju madalam võrreldes teise kvartaliga, kus ettevõte teenis 2.28 miljardit dollarit. Kauplemismaht langes 327 miljardi dollarini, mis on 29% vähem kui eelmise aasta sama perioodiga võrreldes. Tulemuste peale langes aktsia 10%.

"Krüptovaluuta üldised väljavaated paranevad, millest on Coinbase'ile palju kasu," ütles JPMorgani analüütik Kenneth Worthington.

Langusele vaatamata on Coinbase alates aprillist tõusnud 35% kõrgemale kui nende noteerimishind, milleks oli 250 dollarit. Aktsia hind on viimaste kuude jooksul teinud suure hüppe, kuna Bitcoin tõusis rekordiliselt kõrgele ning ettevõte lisas kaubeldavate krüptovaluutade hulka Shiba Inu Coini. Oktoobris tõusis aktsia hind 50%.

Coinbase näol on tegemist maailma kõige suurima digitaalse rahakotiga ja krüptovaluuta börsiga. Ettevõttel on 56 miljonit aktiivset klienti ning turuväärtus on 71 miljardit dollarit.