Bezose jahti teatakse vaid nimega Y721. Jahi valmimisaeg on järgmise aasta jooksul. Oceanco ei kommenteeri parasjagu käigusolevaid laevaehitusprojekte, kuid kui Madalmaades Zwijndrechtis laevaehitusfirma doki juures silmatud alus on tõesti see, siis on kindlasti tegemist ühe suurima jahiga, mis kunagi ehitatud.

Y721 uhkeldab musta laevakere, kolme masti ja mitme laevatekiga. Väidetavalt on laev saanud inspiratsiooni Oceanco varasemalt ehitatud Musta Pärli-nimelisest jahist. Bezos kulutab viissada miljonit dollarit suure aluse enda ning väiksema helikopteri maandumisplatsiga tugijahile. Mõnevõrra üllatav on teadmine, et Bezos pole ise kunagi varem jahti omanud, kuigi 2019. aastal levitati kuuldusi, et üks neljasaja miljonit dollarit maksev alus Lendav rebane kuulub talle. Kuuldused lükkasid ümber nii Amazon kui ka Bezos ise.

Oceanco ning Jeff Bezos ei kommenteeri arenduses oleva superjahi ehitust, kuid tuleval aastal on huvilistel kindlasti põhjust oodata uut infot. Kõige huvitavamad droonikaadrid superjaht Y721 pärinevad hollandi fotograafilt Guy Fleurylt: