Poejuhataja väljaõpet alustas Jaanika 2019. aastal Slovakkias. Koos keeleõppega algas kohe ka põhjalik koolitus poes, et kõiki poetöö nüansse läbi ja lõhki tundma õppida. „Mind hämmastab siiani, kui põhjalikult suhtub Lidl oma töötajate arendamisse ja koolitamisse. Sellist ettevõttepoolset tuge oma meeskonnale pole mina varasemalt kogenud,“ kirjeldab Jaanika.

Lidlis on olulised väärtused, nagu õiglus, võrdsus ja dünaamilisus. Meie juures õpivad kõik meeskonnaliikmed erinevaid oskusi ja seeläbi vastutavad ka ühiselt oma poe edu eest. Jaanika sõnul teeb just see poetöö huvitavaks. Ta selgitab: „Kõik päevad on poes erinevad – kunagi ei pea igavledes ootama, millal tööpäev juba läbi saab, sest vahetus möödub justkui lenneldes!“

Jaanika sõnul ootab ta enda meeskonnaga liituma positiivsusest pakatavaid inimesi olenemata soost või vanusest. „Lidlis ootab sind töö, mis on aktiivne ja mitmekülgne. Olles ise kõiki neid töölõike tundma õppinud, saan oma kogemusele tuginedes pakkuda igakülgset tuge, et sisseelamine Lidlisse oleks sujuv,“ kutsub Jaanika üles julgelt kandideerima ka neid, kel varasem poes töötamise kogemus puudub.

Lisaks meie kauplusemeeskondadele, keda ootavad ees kaasaegsed töötingimused ja üle 1000-eurone kuupalk, on põhjust rõõmustamiseks ka meie tulevastel klientidel. Värskus ja kvaliteet taskukohaste Lidli hindadega on meie lubadus – ja nii iga päev.

Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel pood.lidl.ee ja liitu meie meeskonnaga Tallinnas, Tartus, Pärnus või Narvas!

Jaga
Kommentaarid