Reedel lõppenud aktsiapakkumise raames kaasati investoritelt kokku 10 miljonit eurot. Kokku märkisid 19 621 investorit 6 745 135 aktsiat ehk pakkumise põhiosa 777 001 aktsiat märgiti üle 8,7 korda. Seetõttu suurendas Hepsor pakutavate aktsiate arvu 854 701ni. Pärast aktsiakapitali suurendamist moodustavad märgitud aktsiad ettevõtte aktsiapakist 22,17%.

Suure ülemärkimise tõttu ei jaotata aktsiaid nõukogu ja juhatuse liikmetele ja nende kontrolli all olevatele äriühingutele. Pakkumise aktsiatest 77% jaotatakse avaliku pakkumise ja 23% institutsionaalse ja erapakkumise raames.

Kõigile avalikus pakkumises osalenud investoritele, kes märkisid alla 8548 aktsia, jaotatakse sõltumata märkimise ajast 100% märgitud aktsiatest kuni 20 aktsiani. Seda ületanud märgitud mahust ligikaudu 7,3% kuni 12. novembrist märkijatele ning ligikaudu 4,3% alates 13. novembrist märkijatele. Kõigile investoritele, kes märkisid vähemalt 8548 aktsiat kuni 12.novembrini, jaotatakse 7,5% märgitud mahust, ning investoritele, kes märkisid vähemalt 8548 aktsiat alates 13. novembrini, jaotatakse 5% märgitud mahust. Töötajatele ja nende kontrolli all olevatele äriühingutele jaotatakse kokku 8281 aktsiat.

Hepsori juhatuse liige Henri Laks ütles, et nii muljetavaldav ülemärkimine on suur tunnustus ettevõttele ja näitab investorite soovi osa saada kohalike ettevõtete kasvuloost.

„Huvi Hepsori aktsiate märkimise vastu oli kõrge ja ületas ka meie julgemaid ootuseid mitmekordselt. Meil on selle üle väga hea meel ning oleme tänulikud kõigile märkijatele. Suhtume üle ootuste heasse tulemusse ja kaasatud kapitali suure vastutusega," kommenteeris Laks, lisades, et suurest huvist tulenevalt oli aktsiate jaotamist läbi viia väga keeruline, kuna silmas tuli pidada nii varajasi märkijaid kui arvestada märkijate väga suure koguarvuga.

Hepsori nõukogu esimehe Andres Pärloja sõnul näitab kõiki ootuseid ületav tulemus, et Hepsori kasvuambitsiooni on märgatud. „Investorid andsid meile selge mandaadi selle ambitsiooni realiseerimiseks. Kinnisvaras ei juhtu midagi üleöö, aga pikas perspektiivis ei ole kahtlust – see on varaklass, milles iga investor võiks vähemalt näpuotsaga sees olla,“ rääkis Pärloja.

Aktsiapakkumisega kaasatud vahendeid plaanib Hepsor kasutada oma jätkuva kiire kasvu finantseerimiseks ja uute arendusprojektide rahastamiseks.

Investoritele jaotatud aktsiad kantakse investorite väärtpaberikontodele eelduslikult 24. novembril 2021 või sellele lähedasel kuupäeval. Aktsiatega kauplemine Nasdaq Tallinna börsi Balti põhinimekirjas algab eelduslikult 26. novembril 2021 või sellele lähedasel kuupäeval.

Pakkumise korraldaja on AS LHV Pank, õigusnõustaja Advokaadibüroo Ellex Raidla ning kommunikatsiooninõustaja Miltton JLP.

Hepsori kontserni asutajad ja omanikud on Andres Pärloja (33,25%), Kristjan Mitt (33,25%), Henri Laks (16,6%) ning finantsinvestorina on kaasatud Lauri Meidla (16,9%).