Koostöös tehniliste spetsialistidega Tallinki partnerfirmast Wärtsilä vahetati täna hommikul Baltic Queeni peamasinate juhtimissüsteemis eile õhtul rikke põhjustanud elektroonilised komponendid, sõnas Ärilehele Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link.

"Pärast peamasinate katsetusi esmalt Tallinna sadamas kai ääres ning seejärel täiendavaid katsetusi merel, on kontrollitud, et laeva masinad töötavad tõrgeteta," kinnitas Link.

Baltic Queen naaseb Tallinna-Stockholmi liinile graafikujärgselt homme õhtul, 24. novembril 2021.

"Meie esmane prioriteet eile õhtul oli tagada reisijatele võimalikult operatiivselt alternatiivsed reisimisvõimalused ja lahendused, kellel seda kiirelt vaja oli," lisas Link.

Baltic Queeni ja Tallinki kontaktikeskuse kolleegid tegutsesid täna varahommikul kella kolmeni lahenduste leidmise ja vormistamisega. Jätkati esimese asjana täna hommikul.

Pardal olnud klientidele võimaldati eile õhtul laeval tasuta buffeeõhtusööke ja täna hommikul tasuta hommikusööke, pardal olnud lastel hoiti tuju üleval samuti väikeste kingitustega.

"Iga reisija broneering on erinev ning soovitud alternatiivid ja lahendused samuti erinevad. Kompensatsiooni võimaldatakse reisijatele loomulikult samuti vastavalt reeglitele," kinnitas Tallinki kommunikatsioonijuht.