Tartu Confido kliiniku uksed on avatud kõikidele inimestele üle Eesti, kaasa arvatud välismaalastele, sest saatekirja või riikliku tervisekindlustuse olemasolu vajalik ei ole. "Meie juures on avatud vastuvõtud nii üld- kui ka eriarstide juurde, samuti toimuvad endiselt koroonaviiruse testimine ning vaktsineerimine," rääkis Confido Tartu Raatuse kliiniku juht Kristin Raudsepp ja lisas, et paljude erialaarstide vastuvõtud on avatud ka lastele.

Confido Tartu kliinik asub Raatuse Tervisekeskuse kuuendal korrusel ja selle 550 m2 suuruselt pinnalt leiab 14 privaatset vastuvõtu- ja protseduurikabinetti. Enam kui 300 000 eurot maksma läinud kliinik on toeks riiklikule meditsiinisüsteemile ning aitab abivajajatel ilma kuudepikkustes järjekordades ootamiseta vastuvõtule pääseda.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, Confido Heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus (endine Vitaclinika) ja Confido Päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtted hõlmavad enam kui 650 töötajat.