Paljud pangad pakuvad võimalust laenata raha interneti kaudu. Tõtt-öelda saab virtuaalselt laenu taotleda peaaegu igast Eesti pangast.

Seetõttu võib olla raske saada ülevaadet, millisest pangast saaksite laenu kõige väiksema intressi ja kuludega.

Teil ei ole võimalik ette teada, kas pank A, B või hoopis C teeb just teile sobiva pakkumise.

Seetõttu on parim meetod heade laenuvõimaluste leidmiseks hankida võimalikult paljude pankade laenupakkumisi ja neid võrrelda.

Andmed laenupakkumiste võrdlemiseks saate esitada SIIN.

Oleme selle protsessi teinud teie jaoks lihtsaks, tõhusaks ja turvaliseks.

Oleme üks Eesti suurimaid laenuvõrdluse platvorme, mis aitab teil otsida täpselt nii suurt laenu, kui soovite. Teie laenusumma võib alata isegi 1000 eurost ja ulatuda kuni 15 000 euroni.

Peate vaid esitama laenu taotlemiseks vajalikud andmed ja me püüame leida pakkumised, mida on mugav ja lihtne omavahel võrrelda. Loodetavasti on üks neist teile ka sobiv. Meie teenus on alati tasuta ja kohustusteta.

Kas soovite eri pankade laenuvõimalusi võrrelda?

Võrdleja.ee krediidivahenduse teenusega saate taotleda ja võrrelda võrdleja.ee partneritest krediidiandjate laenupakkumisi. Laenu näide (tegelik personaalne pakkumine võib olla erinev): laenusumma 5000 €, laenutähtaeg 5 aastat, tagasimaksete arv 60, aastane intressimäär 15,9% laenujäägilt, lepingutasu 250 €, haldustasu 2,9 € kuus, krediidikulukuse määr 21%, laenu kogusumma 7818 €, tagasimaksete summa 7568 €.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid