Tarneahel on ummistunud, mistõttu tellivad inimesed oma esmatarbekaubad ja kingitused ära juba varakult. Pakid on praktiliselt kohale jõudnud, kuid siis otsustab sõiduki juht need kuristikku visata. Täpselt nii juhtus Ameerika Ühendriikides Alabamas ligi 450 inimesel.

Osariigi põhja-keskosas asuv politseijaoskond teatas eelmisel nädalal, et erakinnistul asuvast metsatukast leiti kokku 300400 erinevas suuruses kaste.

Politseinik Mark Mooni sõnul on FedExi autojuht kinni peetud ning teda ka küsitletud. Lisaks said nad teada, et juht oli pakke visanud ära kokku vähemalt kuus korda.

FedEx ütles NPR-ile saadetud meilis, et ettevõte on olukorra üle vaadanud ning teeb koostööd õiguskaitseorganitega. Kinni peetud isik nende ettevõttes enam ei tööta.

"Kahetseme selle olukorra tekitatud ebamugavuste pärast ja hindame oma klientide mõistvat suhtumist kogu pakkide taastamise protsessi vältel," kirjutasid nad. "Võimalusel toimetatakse taastatud pakid ettenähtud saajateni. Kahjustatud saadetise korral teeme kõik endast oleneva, et jõuda soovitud lahenduseni."