Villigu sõnul kavatseb firma järgmise poole aasta jooksul meelitada sadu tuhandeid autojuhte oma platvormile, et leevendada suurt töötajate puudust. Nõudlus Bolti teenuste järele on hüppeliselt kasvanud, sealjuures on see 50% suurem kui enne pandeemiaeelset aega. Sarnase probleemiga on vaevelnud ka Uber, kes tõstis näiteks Londonis Uberi hindasid 10%, et meelitada uusi sõitjaid.

"Sõitjad tulevad tasapisi tagasi, aga nõudlus on kasvanud oluliselt kiiremine," rääkis Villig. "Võitlus sõitjate nimel on ülipingeline. Arvan, et kuue kuu jooksul võiks olukorda normaliseeruda."

Bolti platvormi kasutab suurusjärgus 2,5 miljonit sõitjat ning ettevõte tegutseb 45 riigis. Villigu sõnul kavatsevad nad Eestis pilootkatsetusena turule jõudnud Bolt Drive'i tegevust laiendada uuel aastal seitsmesse riiki. Lisaks on Bolti juhi sõnul jätkuvalt firma jaoks ülioluline Aafrikas teenuste pakkumine.

"Võimalus on ülisuur," lisas Villig. Kui järgmist raha kaasamist on oodata juba peagi, siis Villigu sõnul võiks Bolt jõuda varsti ka börsile, kuid seda umbes aasta-kahe jooksul.