Kõik füüsilised eeldused on Kristi Lombi sõnul loodud: keskus on väga hästi ligipääsetav - seda nii autoga tulijale, kes leiab parkimisvõimalused maa-aluses ja hoone parkimismajas asuvates parklates, aga ka ühistranspordiga ja jala liiklejale.

"Loodame, et Ülemiste jaama poolne sissepääs avab T1 ka Ülemiste linnaku poole ja tekitab rohkem sünergiat piirkonnas. Vaatamata keerulisele olukorrale oleme Selveriga suutnud T1 keskuses väga edukalt toimetada," kommenteeris Lomp.

Lombi sõnul annavad nemad Selveriga signaali tulevastele rentnikele, et keskuses on loodud väga head tingimused äri tegemiseks. "Nüüd tuleb seda kontseptuaalselt juhtida ja leida keskusele uus ja kutsuvam nägu," lisas ta.

T1 kaubanduskeskuse ostis ära nende pikaaegne võlausaldaja Lintgen 55 miljoni euroga.

Kaubanduskinnisvara ekspert ja Lintgeni nõustaja Jaan Lott usub kindlalt, et T1-l on palju potentsiaali. "Keskus asub suurepärases kohas, mis muutub veelgi paremaks tänu Rail Balticu terminali eelseisvale rajamisele," arvas Lott.

Kahtlemata saab anda T1-le uue hingamise, seda küll vaid õige juhtimise korral, lisas ta. "Mõistame vajadust tegutseda kiiresti, seda kõigi keskuses tegutsevate äride ja koostööpartnerite huvides. Siiski oleme kohustatud läbima pankrotiprotsessi ametlikud sammud. Me kõik kaotasime palju aega tarbetu saneerimiskatse tõttu."

Lintgen tahab T1-st luua multifunktsionaalse keskuse.