Rimi kaupluste personali palgad tõusevad järgmise aasta 1. jaanuarist, et kiiresti muutuva tööturuga kaasas käia ja oma töötajatele väärikas kompensatsioonipakett tagada. Töötasu tõuseb kõikidel ametikohtadel, suurima palgatõusu saavad teenindajad, kes moodustavad ettevõtte töötajatest üle 50%. Enamikul positsioonidel tõuseb põhipalk, lisaks jätkab ettevõte müügitulemuste alusel tulemustasu maksmist.

„Investeerime töötasude tõusu 1,8 miljonit eurot ja kaupluste põhipalkade fond tõuseb 7,5%. See on suurim palgatõus Rimi ajaloos. Aastatepikkune järjepidev ja läbimõeldud tegutsemine võimaldab meil maksta õiglast tasu, mis arvestab töö keerukust ja vastutuse määra. Plaanime nii ka jätkata,“ rääkis Rimi Eesti personalijuht Kaire Tero.

Jaekaupluste kestev tööjõupuudus sunnib tööandjaid läbi mõtlema, millised on töötajate vajadused ja kuidas hoida oma inimesed motiveerituna. „Tänapäeva tööampsude ajastul võime viieaastast tööstaaži juba pikaajaliseks pidada. Vähemalt viieaastase ametiajaga töötajad moodustavad Rimi personalist pea poole ehk 45%. Neist 23% on ettevõttes töötanud enam kui kümme aastat. Oma töösuhte ja vahetu ülemusega on vastavalt hiljutisele rahulolu uuringule meie juures rahul 81% inimestest. Need numbrid räägivad heast töökultuurist ning teeme kõik, et seda hoida ja arendada,“ lausus Tero.