Pakkumisel oli kuni 190 000 aktsiat ehk eesmärk oli kaasata 501 600 eurot. Pakkumise käigus märgiti 6530 investori poolt kokku 2,82 miljonit aktsiat ligi 7,45 miljoni euro eest. Raha taheti pakkuda seega ligi 15 korda rohkem kui oli kaasatav maht. Võrdluseks: eelmisel nädalal märgiti TextMagicu emissioon ligi kahekümnekordselt üle, Hepsorit märgiti üle ligi üheksakordselt ning Enefit Greeni neljakordselt.

„Hageni esmase aktsiaemissiooni mitmekordne ülemärkimine viitab investorite väga suurele huvile meie tegemiste vastu ning annab meile kindlust liikuda edasi meie kasvu- ja arenguplaanide realiseerimisega,“ kommenteeris Hagen juhatuse liige Kaspar Peek.

Pakkumisest saadavat tulu kasutab Hagen oma tootmisvõimsuse suurendamiseks, tootmise koondamiseks ühte tehasesse, uue jalgrattamudeli arendamiseks ja müügitegevuse laiendamiseks uutele turgudele, keskendudes ennekõike Saksamaa ja Prantsusmaa turgudele.

Arvestades suurt ülemärkimist otsustas Hagen nõukogu jaotada uued aktsiad pakkumises osalenud investorite vahel järgmistel põhimõtetel: Hagen varasematele investoritele ja töötajatele, kes pakkumises osalesid jaotatakse kõik märgitud aktsiad. Kõigile ülejäänud avalikus pakkumises osalenud investoritele, jaotatakse kuni 30 aktsiat ehk uued investorid said kindlalt vaid kuni 79,2 euro eest aktsiaid. Ülejäänud aktsiad jaotatakse ühtlaselt proportsionaalselt investori poolt märgitud pakkumise aktsiate arvuga.

Pakkumise arveldus on plaanitud toimuma 15. detsembril 2021 või sellele lähedasel kuupäeval. Hagen kõik aktsiad on plaanis võtta kauplemisele mitmepoolses kauplemissüsteemis First North, esimeseks kauplemispäevaks on 29. detsember või sellele lähedane kuupäev.